Абонамент за бюлетин
Пленителна
-10%

Пленителна

ISBN: 9789544073107
Издател: Нов човек
Издадена: 2009
Брой страници: 204
Корица: Мекa
Език: Български
Размери: 14.00x21.00
Корична цена: 7.90 лв.
Цена: 7.11 лв.
ИзчерпанаИзчерпана
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Религия и митология, Философия, психология, етика, Познай себе си
Всяка жена е била малко момиченце. Всяко малко момиченце пази в сърцето си своите най-скъпоценни мечти. Тя копнее да бъде ухажвана, да играе незаменима роля в голямо приключение, да бъде красавицата в приказката. Тези желания са нещо повече от детска игра. Те са тайната на женското сърце.
Въпреки това, колко жени познавате, които имат такъв живот? С течение на годините сърцето на жената бива изместено встрани, наранено и погребано. Тя не намира любов, освен в романите. Не намира приключение, освен в телевизионните програми. Изпълнена е със съмнения дали някога ще бъде красавицата на някоя приказка.
Повечето жени считат, че трябва да се задоволят с живот пълен със задължения, задачи, отговорности, опити да бъдат жените, които "трябва" да бъдат и да живеят с честото усещане, че се провалят. За съжаление прекалено много проповеди насочени към християнките усилват този натиск. "Направете следните десет неща и ще бъдете богоугодна жена." Тяхното въздействие не е благоприятно за женската душа.
Сърцето й продължава да е там. Понякога, докато гледа филм или в малките часове на деня, сърцето й започва отново да говори. В нея се пробужда жажда да открие живота, който е създадена да има — живота, за който мечтае от малка.
Ето посланието на Пленителна: Сърцето ви е най-важно от всичко останало в творението. Копнежите, които сте имали като малко момиче и копнежите, които продължавате да усещате като жена, ви говорят за живота, който Бог ви е създал да водите. Той предлага да дойде като Героя на вашата приказка, да избави сърцето ви, да ви освободи да бъдете изцяло жива и женствена. Като истински пленителна жена.

Книги, подобни на "Пленителна"

Открий за какво си създаден. Хюман дизайн за начинаещи

Открий за какво си създаден. Хюман дизайн за начинаещи

32.00 лв.
Хюман дизайн

Хюман дизайн

19.99 лв.
Защо медитираме
-10%

Защо медитираме

Даниел Голман, Цокни Ринпоче

16.20 лв.
Живот в светлината
-10%

Живот в светлината

Дийпак Чопра

17.99 лв.
Едгар Кейси: За израстването на душата

Едгар Кейси: За израстването на душата

Кевин Тодеши

17.95 лв.

Други книги от Джон Елдридж

Коментари за "Пленителна"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах