Абонамент за бюлетин
Платеният СЕКС

Платеният СЕКС

ISBN: 9789548890373
Издадена: 2008
Брой страници: 112
Корица: Мекa
Език: Български
Размери: 13.50x20.00
Корична цена: 6.99 лв.
Цена: 6.99 лв.
ИзчерпанаИзчерпана
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Политика, публицистика, медии, Публицистика
Да си жена в свят, където мъже държат в ръце и управляват почти 100% от световните богатства и пари, е недоходоносно и непрестижно. Най-вече, ако платеният секс ти е професия. Тя винаги е облагодетелствала и развличала главно мъжете. За развлечението не им завиждаме, но парите е добре да си ги делим.
Този бизнес го ползват различни мъже - от депутат до събирач на боклук. Практикуват го различни жени - от неграмотни ромски момиченца до интелигентни моделки. Едва ли има човек, който да не се е поддал на изкушението да опита от забранения плод на платения секс. Дори и само в помисли. Всички го заклеймяват, но и нямат нищо против да дадат или вземат по някой лев, ако го имат или има кой да им го даде. Типично човешко двуличие: всеки го желае под една или друга форма, но не иска други да го желаят. Демокрация.
И той продължава да запазва двусмислен статут на полуприеман и полуотричан. Обществото го признава като явление. Стига да си дава труд да се крие, да не го смущава и дразни кой знае колко. Законът го описва колебливо и бегло и прилага своята сила върху него повече от рядко. Медиите: печатни и електронни, публикуват обяви и реклами на дейността и за успокоение на морала си, ако имат такъв, прибавят към излъчванията и предупреждение, че не носят отговорност за изнесената информацията. А после често гръмко коментират престъпленията, свързани с нея.
Никоя от четирите власти: официални и неофициални, не се замисля дали проституцията не е пета съставна част. И дори да се замислят, я приемат като пета колона, за която се знае, че е значима само за своите откриватели - испанците. За всички останали хем я има, хем я няма.
Не съм създала помагало тип "Помогни си сам!", нито научен доклад за ползата и вредата от проституцията. Искам само да предупредя момичетата, които още не са тръгнали по тази на пръв поглед примамлива пътека, за трудностите пред тях и да подпомогна онези, които вече вървят по пътя на платената любов, ако не с друго поне със съвети.

Aвторката

Книги, подобни на "Платеният СЕКС"

Банзейро Окотò. Пътуване до Амазония, център на света

Банзейро Окотò. Пътуване до Амазония, център на света

Елиане Брум

25.00 лв.
Пропагандата
-5%

Пропагандата

Жак Елюл

24.61 лв.
Пропагандата - твърда корица
-5%

Пропагандата - твърда корица

Жак Елюл

28.41 лв.
Мегазаплахи
-5%

Мегазаплахи

Нуриел Рубини

23.66 лв.
Мегазаплахи - твърда корица
-5%

Мегазаплахи - твърда корица

Нуриел Рубини

27.46 лв.

Други книги от Даниела Великова

Коментари за "Платеният СЕКС"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах