Абонамент за бюлетин
Питай сърцето
-10%

Питай сърцето

ISBN: 9789542929925
Издател: Анхира
Издадена: 2023
Корица: Мекa
Език: Български
Корична цена: 24.74 лв.
Цена: 22.27 лв.
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Художествена литература, Българска литература, Биографична литература
„Попитай сърцето“ е книга за благодарността, обичта към себе си и осъзнатостта като ключ към наслаждението на живота. Допускайки ви да надзърнете в неговата лична житейска история, авторът Андрей Николов ще ви подтикне да се замислите за собствените си убеждения и настройката, с която посрещате всеки нов ден. Бъдете готови да промените светогледа си, като се сблъскате с въпроси като:

Благодарен ли съм за значимите, но толкова често пренебрегвани благословии на битието, като това, че всяка сутрин се събуждам жив и всеки миг вдишвам животворен кислород?
Зачитам ли достатъчно себе си, така че да мога да осъществя заложбите, с които съм изпратен тук, на Земята?
Прощавам ли на себе си и на своите близки, освобождавайки се от бремето на горчивата обида и вината?

В това четиво ще откриете светлината, която ще огрее вашия личен път към усещането ви за свързаност с Бога. С помощта на мъдри притчи и истории от личния си опит, авторът ще ви помогне да прозрете смисъла дори в трудностите, пред които са изправени мнозина. Усвоявайки уроците на вашите страхове и приемайки предназначението на болката си, вашето сърце ще съумее да познае причинността на събитията във вашия живот и да заобича настоящето. Защото настоящето, независимо от това, което в момента преживявате, е неповторимо чудо на Твореца.

Животът и всички мигове от съществуването на човека са истински дар, който ни позволява да разгърнем потенциала си и да приветстваме най-добрия си аз. Когато осъзнаете магията на живота и допуснете в себе си обичта, прошката и благодарността, вие ще сте способни да предприемете действията, необходими за осъществяване на най-съкровените ви копнежи, колкото и неосъществими да ви са се стрували някога те. Силата и мъдростта се коренят във вашето сърце и именно то знае отговора на въпросите, които си задавате.

Всичко, от което се нуждаете, за да изпитате радостта в дните си, вече е във вас. Сърцето ви пази ключа към щастието. А вие само трябва да го попитате.

Книги, подобни на "Питай сърцето"

Георги Мишев. Литературна анкета

Георги Мишев. Литературна анкета

Георги Мишев

17.95 лв.
По следите на времето

По следите на времето

Благовеста Касабова

20.00 лв.
Несвършващо време. Спомени
-10%

Несвършващо време. Спомени

Петър Стоянович

26.10 лв.
Лице без маска, или преди да се разсмеем
-10%

Лице без маска, или преди да се разсмеем

Шемуел Бехар

27.00 лв.
Места, събития, човеци
-5%

Места, събития, човеци

Веселин Вучков

17.10 лв.

Други книги от Андрей Николов

Коментари за "Питай сърцето"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах