Абонамент за бюлетин
Отвъд PR-а
-10%

Отвъд PR-а

ISBN: 9789543986637
Издател: Труд
Издадена: 2021
Брой страници: 256
Корица: Мекa
Език: Български
Размери: 14.00x21.00
Корична цена: 18.00 лв.
Цена: 16.20 лв.
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Икономика и право, Икономическа литература, Маркетинг и реклама
Цветелина Узунова е журналист, експерт по PR и публична дипломация. Работила е 10 години като водеща на „По света и у нас” в БНТ. През 2001 г. става прессекретар на цар Симеон II. В мандата му като министър-председател (2001–2005 г.) оглавява Правителствената информационна служба в Министерския свет. Продължава да работи с царското семейство години след това.

За първи път споделя любопитни случки от кухнята на царската и правителствената публична комуникация, преплетени с факти от политическия живот в страната. Книгата е истински учебник по институционален пиар. Но в същото време представлява интересен поглед към личността на последния български цар. История, политика, медии и дипломация се преплитат в един завладяващ разказ от първо лице.

През 17-те години, през които е прессекретар на Симеон Сакскобургготски, Цветелина Узунова чува какви ли не мнения и оценки както за него, така и за правителството му. Колкото обективни и точни, толкова и обратното. Решава, че е крайно време да представи опита от работата си с царя министър-председател. Не оценка, а спомен. И най-вече да сподели изводите за този период.

Умишлено не се спира на управленските решения на правителството, оценката за тях оставя на времето. Не изключва възможността да влязат в следваща книга. В тази поставя акцент върху ролята на пиара в правителството и в политиката въобще, върху непознатите за България и нестандартни публични комуникации на царя–премиер, върху човешките, обикновените работни отношения, които също смята за много важни и показателни. И, разбира се, поглежда отвъд PR-а, към живота, който е най-голямото й вдъхновение в професията.

Книги, подобни на "Отвъд PR-а"

Отвъд PR-а - твърда корица
-10%

Отвъд PR-а - твърда корица

Цветелина Узунова

20.70 лв.
Рисуването и бизнесът

Рисуването и бизнесът

Деян Минчев

29.00 лв.
Запазената марка на Безос
-5%

Запазената марка на Безос

Кармайн Гало

31.35 лв.
Партньорски маркетинг For Dummies
-5%

Партньорски маркетинг For Dummies

Пол Младенович, Тед Судол

23.75 лв.
Маркетингова кука
-10%

Маркетингова кука

Брендън Кейн

13.50 лв.

Други книги от Цветелина Узунова

Коментари за "Отвъд PR-а"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах