Абонамент за бюлетин
Овладей силата на ТЕС
-10%

Овладей силата на ТЕС

ISBN: 9789549696325
Издател: AMG Publishing
Издадена: 2011
Брой страници: 288
Корица: Мекa
Език: Български
Размери: 14.00x21.00
Корична цена: 14.95 лв.
Цена: 13.46 лв.
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Философия, психология, етика, Познай себе си
Техниката за емоционална свобода (ТЕС) е метод за самолечение и средство за решаване на личностни проблеми, основан на принципите на древната китайска медицина. В момента ТЕС е един от най-популярните методи, използвани от енергийната психология. Той е лесен за усвояване, както ще се убеди читателят на тази книга, и може да се практикува индивидуално от всеки човек.

Разберете как да използвате ТЕС за постигане на конкретни цели: отстраняване на страхове и фобии, лечение на стари емоционални травми и посттравматичен стрес, облекчаване на физическа болка и дискомфорт, при проблеми с килограмите и зависимости, за развиване на положителни навици и постигане на повече успехи в личния живот и работата. Пробвайте ТЕС върху всичко, което ви пречи да се развивате или което искате да подобрите! – съветват експертите.

ТЕС вече е доста популярен метод и в България, за което говорят стотиците публикации в интернет. Книгата "Овладей силата на ТЕС" ще помогне на всички тези хора, вече запознати с техниката, да усъвършенстват уменията си при работа с нея. Например тук авторката разкрива едно не толкова познато у нас допълнение към ТЕС, разработено от самата нея и наречено Метод на избора. Тя дава и ценни съвети за това какво да правим, когато един проблем се окаже многопластов и как да обърнем внимание на всеки един от неговите аспекти поотделно.

В същото време книгата е напълно подходяща и за начинаещи, тъй като обяснява в детайли как точно действа ТЕС, прилага доказателства в полза на нейната ефективност и предоставя подробни инструкции как да се практукува.

В "Овладей силата на ТЕС" читателите ще се запознаят и с резултатите от един уникален експеримент, при който десетима души с най-разнообразни проблеми са били събрани и са практикували ТЕС 4 дни под наблюдението на опитни терапевти – някои от тях познати ни от нашумелия филм "Тайната". Освен че са обобщени в книгата, историите на десетимата участници в експеримента са представени и в документален филм с името "The Tapping Solution".

Книги, подобни на "Овладей силата на ТЕС"

Как да си бъдеш сам терапевт

Как да си бъдеш сам терапевт

Ан-Елен Клер, Венсан Трибу

19.90 лв.
Пътят на стоика към богатството

Пътят на стоика към богатството

Дариус Фору

17.99 лв.
Книгата, която искате всички, които обичате*, да прочетат
-5%

Книгата, която искате всички, които обичате*, да прочетат

Филипа Пери

18.91 лв.
Всичко винаги е съвършено!

Всичко винаги е съвършено!

Франсоа Льоме

18.00 лв.
Открий за какво си създаден. Хюман дизайн за начинаещи

Открий за какво си създаден. Хюман дизайн за начинаещи

32.00 лв.

Други книги от Патриша Карингтън

Коментари за "Овладей силата на ТЕС"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах