Абонамент за бюлетин
Някъде там
-5%

Някъде там

ISBN: 9786191527489
Издател: Изток-Запад
Издадена: 2016
Брой страници: 262
Корица: Мекa
Език: Български
Корична цена: 17.00 лв.
Цена: 16.15 лв.
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Художествена литература, Българска литература, Биографична литература
Румен Стоичков е роден в София. Завършил е 1-о СОУ „П.Славейков” и специалност „българска филология” в Софийския университет „Св.Климент Охридски”. Като журналист в БНР е автор на над 2000 анкети, интервюта и репортажи. През 2005 г. на Медийния фестивал в Албена печели специалната награда на журито за репортаж от психиатричната болница в с. Пастра, община Рила. През 2007 г. е носител на Годишната награда на СБЖ в раздел „Радиожурналистика” – за репортерско разследване, показващо униженията, на които са подложени българските граждани от фирмите ни за автобусни превози из Европа. През 2012 г. получава втора награда за репортаж от Източните Родопи – в конкурс на проект „Новото тракийско злато”. През 2015 г. печели Националната награда „Златна кана“ на Фондация „Съкровищата на Панагирик“ – за цялостно журналистическо и литературно творчество и обществена дейност. Номиниран е през същата година от Асоциация за развитие на изкуствата и занаятите за приза „Пазител на традициите 2015” и печели наградата и на журито, и на публиката в категория „Личност”.

Румен Стоичков е дългогодишен водещ на предаването „Нощен хоризонт”, с над 1200 предавания от 1995 г. насам. От 2008 г. е главен редактор на детското списание „Аз съм българче”. Член е на Съюза на българските журналисти. Автор е на няколкостотин публикации във вестници и списания, част от които са поместени в двете му книги „Преди забравата“ и „Из стръмнините на България“. „Някъде там” е неговата трета книга.

Книги, подобни на "Някъде там"

Полъх от дълбините
-5%

Полъх от дълбините

Румен Стоичков

23.75 лв.
По билото на миналото
-5%

По билото на миналото

Румен Стоичков

23.75 лв.
Ожадняла река
-5%

Ожадняла река

Румен Стоичков

21.85 лв.
Георги Мишев. Литературна анкета

Георги Мишев. Литературна анкета

Георги Мишев

17.95 лв.
По следите на времето

По следите на времето

Благовеста Касабова

20.00 лв.

Други книги от Румен Стоичков

Коментари за "Някъде там"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах