Абонамент за бюлетин
Не се отказвай
-10%

Не се отказвай

ISBN: 9786190202301
Издател: Колибри
Издадена: 2018
Брой страници: 320
Корица: Мекa
Език: Български
Размери: 13.00x20.00
Корична цена: 16.00 лв.
Цена: 14.40 лв.
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Художествена литература, Преводна литература, Трилъри, Криминалета
С неподражаемо майсторство и емоционално напрежение, Харлан Коубън ни води през лабиринта от големи тайни и малки лъжи, способни да унищожат една връзка, едно семейство и дори един град в този нов, завладяващ трилър.

Животът на ченгето от Ню Джърси Наполеон „Нап“ Дюма се преобръща, когато в последната година от гимназията неговият брат близнак Лио е открит мъртъв на железопътната линия край града заедно с приятелката си Даяна. По същото време Мора, училищната любов на самия Нап, къса с него и изчезва без обяснение. Следващите петнайсет години от живота му минават в търсене – на бившата любима, и на причините, довели до гибелта на брат му.

И ето че сега обяснението сякаш е по-близо отвсякога. Отпечатъците на Мора са открити в колата на заподозрян убиец. Нап решително се впуска в търсене на отговори, но иззад всеки ъгъл изникват само нови въпроси – за момичето, което е обичал, за приятелите от детинство, които смята, че е познавал, за изоставената военна база край родното му място и най-вече за Лио и Даяна, чиято участ се оказва по-странна и зловеща и от най-мрачните му догадки.

„Коубън отлично знае как да поднесе един вълнуващ трилър. Последният му роман не прави изключение“
Лайбръри Джърнал

„Пристрастяващите криминални романи на Харлан Коубън държат читателя на нокти до самия край. Пригответе се за остри завои и сюжетни обрати, които никога няма да отгатнете. Неговите трилъри са виртуозни мистерии, излагащи на показ тъмната страна на наглед познати и обичайни места и хора“
Рийдърс Дайджест

----------------

Това е един от най-любимите ми автори и тук той определено го прави отново! Просто е непоклатимо невероятен и това е поредният трилър, който ще обогати моята колекция! Превъзходно четиво! Всичко ми хареса в тази книга - от началото до края. Няма да бъдете разочаровани и силно я препоръчвам на всички любители на жанра и автора!

Читателско мнение

Книги, подобни на "Не се отказвай"

Остани
-10%

Остани

Харлан Коубън

18.00 лв.
Уин
-10%

Уин

Харлан Коубън

22.50 лв.
Бегълка
-10%

Бегълка

Харлан Коубън

17.10 лв.
Невинният

Невинният

Харлан Коубън

7.00 лв.
Господари на нощта

Господари на нощта

Харлан Коубън

7.00 лв.

Други книги от Харлан Коубън

Коментари за "Не се отказвай"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах