Абонамент за бюлетин
Непризнати грехове
-5%

Непризнати грехове

ISBN: 9789549625561
Издател: Ергон
Издадена: 2010
Брой страници: 344
Корица: Мекa
Език: Български
Националност: Американска
Размери: 13.00x20.00
Корична цена: 18.00 лв.
Цена: 17.10 лв.
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Художествена литература, Преводна литература, Проза, Любовни романи
Какво може да накара Ела Варнър – овладяна и отговорна млада жена – да нахлуе в лъскавата бизнес крепост на милиардерите Травис с бяс в очите и с бебе на рамо?
"Мис Независимост" – както се подписва Ела под собствената си колонка в най-големия Хюстънски вестник – съветва десетки жени как да се справят с обърканите си чувства, но този път май самата тя има нужда от съвет. И Джак Травис е готов да є го даде – заедно с няколко неочаквани урока за това какво може, и какво не може да се каже в очите на човек, който в този град е нещо като император.

Кланът Травис – най-богатата фамилия в Тексас – крие много изненади. Ела също има няколко скрити коза и е готова да ги изиграе по най-добрия начин. Но когато тези два остри камъка – Ела и Джак – се сблъскват, прехвърчат искри и обстановката се нажежава: времето за приказки е изтекло, иде ред на битката. Сблъсък, който ще разкрие непризнати грехове, ще разпали чувствата и ще промени съдбите им завинаги.

ЛАЙЗА КЛЕЙПАС е изключително популярна писателка и най-силната конкурентка на Сандра Браун в романтичната проза. Авторка е на двадесет и един романа, носителка е на наградата RITA за най-добър любовен роман, книгите й редовно окупират върховете на класациите на авторитетния "Ню Йорк Таймс" и са бестселъри в цял свят.

Книги, подобни на "Непризнати грехове"

Любов, ела при мен
-5%

Любов, ела при мен

Лайза Клейпас

17.10 лв.
Дявол под прикритие
-5%

Дявол под прикритие

Лайза Клейпас

17.10 лв.
Любовни писма

Любовни писма

Лайза Клейпас

7.00 лв.
Попи

Попи

Лайза Клейпас

7.00 лв.
Мис Непокорство
-5%

Мис Непокорство

Лайза Клейпас

17.10 лв.

Други книги от Лайза Клейпас

Коментари за "Непризнати грехове"
Калинко - 24/10/2010
Това беше първата книга от трилогията, която прочетох.Любимата ми е!Езикът на авторката е жив, провокативен и далеч от бонбонено-розовия речников запас на гилдията. От историята - да имаш дързостта да се появиш в офиса на най-невероятния мъж в града, при това безобразно богат, с пеленаче в ръка и да му заявиш, че искаш ДНК тест...
Струва да поживеете за няколко часа в света на Клейпас!

Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах