Абонамент за бюлетин
Наследството на Тъкачната вила

Наследството на Тъкачната вила

ISBN: 9786197581492
Издател: Lemur
Издадена: 2023
Брой страници: 424
Корица: Мекa
Език: Български
Размери: 15.00x22.00
Корична цена: 28.90 лв.
Цена: 28.90 лв.
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Художествена литература, Преводна литература, Проза
Съдбата на едно семейство в бурни времена.
Едно решение, което променя всичко.
И любов, която побеждава.

Третата част от романтичната историческа сага за Тъкачната вила, с която Ане Якобс покори сърцата на милиони читатели по света е още по-вдъхновяваща. Главните персонажи ни изненадват с развитието си, донасяйки нови емоции и вълнуващи обрати.

Аугсбург, 1920.
Въпреки трудностите, с които страната все още се бори, в Тъкачната вила гледат към бъдещето с оптимизъм. Паул Мелцер отново е у дома и поема управлението на фабриката, за да се опита да възвърне предишната ѝ слава. След поредица от обрати в личен план сестра му Елизабет се завръща в семейното имение. А Мари, младата съпруга на Паул, върху чиито крехки плещи е лежала отговорността за фабриката, вилата и цялото семейство в годините на война и недоимък, най-сетне има възможност да сбъдне своята мечта – да създаде собствено модно ателие. Моделите ѝ се радват на огромен успех, но щастието ѝ е помрачено от все по-честите спорове с Паул. Неспособна да издържа повече, Мари взема трудното решение да напусне имението заедно с двете си деца.

-----------------

Ане Якобс е автор на успешната трилогия Die Gutshaus („Име­нието“), както и на редица исторически романи и екзотични саги (под друго име). С „Тъкачната вила“ тя осъществява своя дълго та­ена мечта и описва съдбата на едно семейство на интригуващия фон на съвременната немска история. Романът е преведен и попа­да в бестселър листите в много страни, след което следват още 5 продължения на сагата. По повод вдъхновението зад книгите Якобс разказва:

Семейната история на фамилия Мелцер и „Тъкачната вила“ е една от любимите ми поредици. Как я започнах? Дядо ми притежаваше фабрика преди много години. Те не правеха текстил, а вътрешни части за медни намотки. За съжаление фабриката не просъществува дълго и скоро трябваше да бъде продадена, но баща ми продължаваше да говори за нея години след това. Също така вдъхновението дойде от хубавата вила, която дядо ми беше построил навремето и която стои и до днес.

Първите две книги от поредицата „Тъкачната вила“ и „Дъщерите на Тъкачната вила“ бързо спечелиха сърцата на българските читатели, а в края на март те ще могат да се насладят и на третия роман „Наследството на Тъкачната вила“.

Книги, подобни на "Наследството на Тъкачната вила"

Завръщане в Тъкачната вила

Завръщане в Тъкачната вила

Ане Якобс

27.90 лв.
Дъщерите на Тъкачната вила

Дъщерите на Тъкачната вила

Ане Якобс

28.90 лв.
Тъкачната вила

Тъкачната вила

Ане Якобс

22.50 лв.
Бал във Версай

Бал във Версай

Даниел Стийл

19.99 лв.
Сингулярност

Сингулярност

Балсам Карам

18.00 лв.

Допълнителни материали Други книги от Ане Якобс

Коментари за "Наследството на Тъкачната вила"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах