Абонамент за бюлетин
Нарисувай

Нарисувай

ISBN: 9786192460419
Издател: Робертино
Издадена: 2020
Брой страници: 64
Корица: Мекa
Език: Български
Размери: 21.00x30.00
Корична цена: 14.90 лв.
Цена: 14.90 лв.
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Детска литература, Занимателни и образователни
Времето минава неусетно, докато рисуваш и е добър начин да се откъснеш от реалността. „Нарисувай“ съдържа голям избор от илюстрации за оцветяване, които ще ти дадат възможност да се потопиш в света на спокойствието и креативността.

Емил Конрад е ютубър и автор с над 450 хиляди YouTube абонати. Първото си видео публикува, когато е едва на 15 години, след което чак на 21 години започва да създава видеа на български език и става неизменна част от българското онлайн пространство. В своя канал завладява вниманието на последователите си със забавни видеа, свързани с актуални теми, които пречупва през своя собствен поглед. Ролята му на приятел и човек, заедно с когото можеш да се променяш, споделяш интереси и развиваш, го прави любимо лице на последователите му. С повече от 10 години опит в създаването на видеа, Емил има 5 издадени книги зад гърба си, както и няколко национални турнета.

„Винаги съм харесвал рисуването, като изключим момента, в който имах по 16 часа рисуване всеки ден в продължение на 8 години. Но признавам, че то ми е помагало в моменти, когато съм се чувствал зле. Надявам се тази книга за оцветяване да има същия ефект при теб. Времето минава неусетно, докато рисуваш, слушаш музика, а и е добър начин да се откъснеш от реалността. Именно затова исках да направя своя книга, която да предложи голям избор от илюстрации за оцветяване и да ти даде възможност да се потопиш в света на спокойствието и креативността.

Книгата ще изглежда различно при всеки, който я оцвети, защото всеки има собствено виждане и усет към цветовете. Нямам търпение да ми изпратиш своите интерпретации, които създаваш. Не се ограничавай в средствата за рисуване – моливи, бои, маркери, креда, пастели. Може да направиш каквото поискаш. Вземи тази книга и я направи своя. НАРИСУВАЙ собствената си реалност. Надявам се да се почувстваш толкова добре, колкото и аз, докато създавахме илюстрациите за нея.“

Книги, подобни на "Нарисувай"

Иронията на живота ми
-5%

Иронията на живота ми

Емил Конрад

12.26 лв.
Ти и Вселената

Ти и Вселената

Стивън Хокинг, Люси Хокинг

25.00 лв.
Маргаритка и Мънки: Оцветявай с нас
-10%

Маргаритка и Мънки: Оцветявай с нас

Маргаритка, Веселка Велинова

9.00 лв.
Можем ли наистина да помогнем на белите мечки
-10%

Можем ли наистина да помогнем на белите мечки

Кейти Дейнс

17.91 лв.
Можем ли наистина да помогнем на пчелите
-10%

Можем ли наистина да помогнем на пчелите

Кейти Дейнс

17.91 лв.

Други книги от Емил Конрад

Коментари за "Нарисувай"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах