Абонамент за бюлетин
Направете живота си изключителен!
-10%

Направете живота си изключителен!

Издател: Кибеа
Издадена: 2013
Брой страници: 152
Корица: Мекa
Език: Български
Размери: 13.00x20.00
Корична цена: 12.00 лв.
Цена: 10.80 лв.
ИзчерпанаИзчерпана
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Философия, психология, етика, Познай себе си
Две жени, постигнали забележителни промени в живота си, пишат тази книга, за да споделят наученото по пътя си: всеки човек може да подобри качеството на живота си, ако практикува изкуството на грижа и любов към самия себе си и тренира ума си да произвежда мисли, които го карат да се чувства добре.

Когато овладеем това умение, ние привличаме благотворни преживявания, които карат живота ни да разцъфти. Позитивните послания на книгата съдържат простата формула за всекидневно спокойствие, за изобилие, за живот в здраво тяло, освободено от страх и безпокойство: мисълта създава обстоятелствата. Ако искаме прекрасен живот, трябва да имаме прекрасни мисли. Умът е единственият инструмент, с чиято помощ можем да променим съдбата си. Под формата на разговори Луиз и Черил предлагат своите вдъхновяващи идеи, които са лесно приложими в ежедневието и имат силата да преобърнат посоката на живот, блокиран от рутина, отчаяние, болести или бедност. Принципът изглежда прост, но в основата му лежи изключително сериозен фундамент: духовната работа, която трябва да извършим в полето на собственото си подсъзнание.

--------------

Луиз Хей е сред най-известните духовни лечители и учители на нашето време. Автор е на много книги, превърнали се в бестселъри, сред които „Излекувай тялото си“, „Излекувай живота си!“ и „Силата е в теб“. Произведенията й са преведени на десетки езици, разпространяват се по целия свят и се продават в огромни тиражи. Благодарение на изключителните си идеи за връзката между мисловните нагласи и здравето на човека, Луиз Хей е помогнала на милиони хора да открият и използват собствените си творчески сили за личностно израстване и самоизцеление. Луиз е основател и собственик на „Хей Хаус“ – издателска компания за разпространение на книги, аудио- и видеозаписи, посветени на духовното благосъстояние на човека.

Черил Ричардсън е автор на бестселърите „Остави си време за живот“, „Преобразяване на живота“, „Защити живота си“, „Непогрешимото докосване на добрината“ и „Изкуството на изключителната грижа за себе си“. Тя ръководи големи интернет общности, които насърчават и оказват помощ на хора по целия свят да усъвършенстват качеството на живота си.

Книги, подобни на "Направете живота си изключителен!"

Скрита дарба
-10%

Скрита дарба

Полина Помплиано

17.91 лв.
Стани каквото си
-5%

Стани каквото си

Алън Уотс

17.10 лв.
Как да живеем в ерата на тревожността
-10%

Как да живеем в ерата на тревожността

Франк Талис

23.40 лв.
Капанът на перфекционизма
-5%

Капанът на перфекционизма

Томас Къран

20.81 лв.
Наръчник за критическо мислене
-5%

Наръчник за критическо мислене

Росен Люцканов

28.41 лв.

Други книги от Луиз Хей

Коментари за "Направете живота си изключителен!"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах