Абонамент за бюлетин
Наглите призраци
-10%

Наглите призраци

ISBN: 9789548308656
Издател: Персей
Издадена: 2014
Брой страници: 320
Корица: Мекa
Език: Български
Корична цена: 12.99 лв.
Цена: 11.69 лв.
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Художествена литература, Преводна литература, Трилъри, Криминалета
Бивша британска колония, днес независима и суверенна държава, се превръща в арена за сблъсък на нови имперски интереси. Назрява държавен преврат, защото президентът Аристид замисля национализация, от която са недоволни едрите предприемачи и затова те замислят да го свалят от власт. За тази цел е привлечен легендарният наемник и авантюрист Майкъл Шор, специализирал се тъкмо в това – извършването на преврати в малки държавички, където се пресичат крупни интереси. За четвърт век Шор не е губил нито веднъж...

На двама офицери от елита на руските военноморски спецчасти – Кирил Мазур и Лаврик, е поставена задачата да предотвратят преврата. Но присъствието им в страната не минава незабелязано, макар двамата да са под прикритието на австралийски авантюристи. Някой тайно претърсва наетото от Мазур жилище, а самият той става обект на различни домогвания и хитроумни капани. В бясна надпревара с изтичащото време и опасния съперник Мазур трябва да изпълни мисията си.

Александър Бушков е "кралят на руския екшънтрилър", продаващ милиони екземпляри от книгите си и успял трайно да влезе в бестселъровите листи на Русия със серията си "Пираня". Романите от нея са заредени с убийствено напрежение, непредсказуеми сюжетни обрати, главоломни приключения и жесток реализъм.

"Завръщането на пиранята" е четвъртият роман от бестселъровата серия - след "Лов на пираня", "Следата на пиранята" и "Стръв за пираня".

Книги, подобни на "Наглите призраци"

Голата кралица
-10%

Голата кралица

Александър Бушков

13.49 лв.
Пираня: Диамантената принцеса
-10%

Пираня: Диамантената принцеса

Александър Бушков

11.69 лв.
Бялата гвардия
-10%

Бялата гвардия

Александър Бушков

11.69 лв.
Черното слънце
-10%

Черното слънце

Александър Бушков

10.78 лв.
Капан за Бясната, книга 3
-5%

Капан за Бясната, книга 3

Александър Бушков

11.40 лв.

Други книги от Александър Бушков

Коментари за "Наглите призраци"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах