Абонамент за бюлетин
Мъжът в леглото интимно
-10%

Мъжът в леглото интимно

ISBN: 9789549696134
Издател: AMG Publishing
Издадена: 2009
Брой страници: 248
Корица: Мекa
Език: Български
Националност: Американска
Размери: 14.00x21.00
Корична цена: 6.00 лв.
Цена: 5.40 лв.
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Любов и брак
Няма жена, която да не се е чудила какво си мисли партньорът й, докато прави секс с нея? На всяка жена й се е случвало да попадне на мъж, чието сексуално желание е превъзхождало многократно нейното или напротив, почти е липсвало.

В "Мъжът в леглото интимно" сексологът Барбара Кийслинг казва на дамите всичко, което им е нужно да знаят за мъжа в тяхното легло. Тя им разкрива цялата необходима информация за това как "работи" мъжката анатомия, за различните типове любовници, за мъжките фантазии и мъжкото удоволствие, за всичко случващо се (и отсъстващо) между чаршафите...

"Вие сте една щастлива жена! – обръща се към читателките си авторката. – За разлика от жените, живели в други епохи, вие имате сексуален избор. Можете да правите секс с толкова мъже – много или малко – с колкото пожелаете." Този избор обаче крие известни рискове – с колкото повече сексуални партньори има една жена с течение на времето, толкова по-голяма е възможността един ден да се окаже във връзка, която по някакъв начин не я удовлетворява. Какво да направи тогава? Единственият изход е да познава добре мъжката сексуална анатомия, да познава причините за всяко едно мъжко поведение в леглото и най-важното – да знае как да реагира.

Тази модерна версия на "Мъжът и жената интимно" предлага точно това – ключът към по-добрата комукация между завивките и в крайна сметка – постигането на по-щастлива сексуална връзка.
Книгата е чудесно четиво и за всички малко по-любопитни мъже, нямащи нищо против да станат още по-добри любовници, тъй като дава отговорите на въпроси, които всеки мъж си е задавал: "Защо стана...?", "Може ли...?", "Нормално ли е...?", "Какво ще се случи, ако...?" "Как да направя така, че тя...?"

Барбара Кийслинг е популярен американски сексолог, терапевт и лектор. Има над двадесетгодишен опит в областта на сексуалното здраве и изучаване на мъжкото сексуално поведение. В момента преподава "Сексуално поведение" в Калифорнийския щатски университет. Тя е автор на няколко бестселъра, сред които "Как да правим секс цяла нощ" и "Как добрите момичета да правят секс като лошите".

Книги, подобни на "Мъжът в леглото интимно"

Само за мъже. 42 шанса за Нея и Него
-10%

Само за мъже. 42 шанса за Нея и Него

Росен Кутелов

17.10 лв.
365 дни любов
-10%

365 дни любов

Яна Йотова

22.46 лв.
Войната за вдигнатия капак на тоалетната чиния
-10%

Войната за вдигнатия капак на тоалетната чиния

Алън Пийз, Барбара Пийз

17.01 лв.
101 отбивки за влюбени
-10%

101 отбивки за влюбени

Иван Михалев, Елина Цанкова

22.50 лв.
8 правила на любовта
-10%

8 правила на любовта

Джей Шети

17.99 лв.

Други книги от Барбара Кийслинг

Коментари за "Мъжът в леглото интимно"
Bries Noah - 11/07/2020
Как да получите добро разширяването на пениса без операция, но с естествени билкови медицина, когато се свързах с д-р Subla за неговата пениса уголемяване медицина, и той подготвя естествени билкови медицина без странични ефекти Имам най-доброто разширяване на пениса, че някога бихте могли да си помислите, Аз се наслаждавам на добър секс и имат хубаво време с партньора си, можете да се свържете с него чрез WhatsApp; +2349034287285 или имейл; dr.sublatradictionhome@gmail.com за помощ, ако имаш нужда..

Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах