Абонамент за бюлетин
Мрежа
-10%

Мрежа

ISBN: 9789543575640
Издател: Емас
Издадена: 2022
Брой страници: 454
Корица: Мекa
Език: Български
Размери: 13.00x20.00
Корична цена: 22.00 лв.
Цена: 19.80 лв.
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Художествена литература, Преводна литература, Трилъри
С „Ловци на вещици“ Макс Сеек стана първият финландски писател в бестселър класацията на „Ню Йорк Таймс“ от десетилетия насам. Правата върху заплетения трилър вече са продадени в повече от 40 страни, а в Холивуд се работи по адаптирането му в телевизионен сериал. „След като прочетат книгата, читателите ще очакват с вълнение какво още ще напише Сеек“, заявяват от „Пъблишърс Уикли“. Чакането приключи – „Мрежа“ е напрегнатият втори случай на Йесика Ниеми, който надхвърля всички очаквания.

В полицията постъпват сигнали за изчезването на двама успешни инфлуенсъри с десетки хиляди последователи – Лиса Ямамото и Ясон Нервандер. В един и същи ден. Двамата са се познавали добре и дори за кратко са имали интимна връзка. Кариерата на Лиса в социалните мрежи е във възход, а звездата на Нервандер залязва. За последно младата жена е публикувала в Инстаграм странна снимка – морски фар върху заледен скалист бряг, а под снимката се чете злокобно стихотворение, описващо жестоко убийство. Огледът на дома ? разкрива, че изчезналата е била почитателка на манга.

В същото време на морския бряг, недалече от фара, запечатан на снимката, изплува трупът на двайсет и две годишна украинка, облечена като героиня от манга. А на рамото ? се откриват причудливи прогорени знаци, които специалистите определят като белези от камбо церемония – ритуал на южноамериканските индианци със секрет от местна жаба, представян на запад като средство за прочистване на организма и замъгляващ съзнанието.

Манга и камбо, изчезнала инфлуенсърка – на пръв поглед нямащи нищо общо факти, ако украинката не приличаше поразително на жена от картина в дома на изчезналата Лиса...

Книги, подобни на "Мрежа"

Омраза
-10%

Омраза

Макс Сеек

20.70 лв.
Ловци на вещици
-10%

Ловци на вещици

Макс Сеек

18.90 лв.
Специален агент

Специален агент

Нелсън Демил

19.99 лв.
Първата лъжа печели

Първата лъжа печели

Ашли Елстън

19.99 лв.
Паяка
-10%

Паяка

Ларш Кеплер

19.80 лв.

Други книги от Макс Сеек

Коментари за "Мрежа"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах