Абонамент за бюлетин
Мрежата на Кайзера
-10%

Мрежата на Кайзера

ISBN: 9789547695146
Издател: Обсидиан
Издадена: 2021
Брой страници: 456
Корица: Мекa
Език: Български
Корична цена: 19.00 лв.
Цена: 17.10 лв.
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Художествена литература, Преводна литература, Трилъри, Криминалета
В Германия предстоят избори за канцлер с двама кандидати: настоящия лидер на правителството Мари Айзенхют – традиционен либерален политик и патриот – и популиста Теодор Пол, умело експлоатиращ разломните линии в обществото, за да прокарва националистическите си идеи. И двамата имат тайни в миналото си, които не желаят да бъдат разкрити, но само единият има предимството да знае тайните на другия. Сблъсъкът между двамата е сблъсък не само на идеологии, но и на стратегии и умения. Интригата се заплита около случилото се в онзи априлски ден на 1945 г. в бункера на Хитлер: наистина ли събитията са се развили така, както са описани в учебниците? Или вместо трупа на Ева Браун е изнесен друг, облечен в същата синя рокля? И кой е забелязал подмяната?

Наистина ли Мартин Борман е бил убит при бягството си в покрайнините на Берлин, или е успял да се укрие в Латинска Америка, където да създаде ново семейство и да му се роди син? И какво е станало с изнесените в последните месеци на войната милиарди в злато и валута, плячкосани от нацистите? От отговора на тези въпроси зависи кой ще поеме кормилото на Германия, а оттам вероятно и накъде ще тръгне Обединена Европа след изборите. Залогът е огромен и целта оправдава средствата.

И в най-новия си трилър Стив Бери не изневерява на похвата, направил го един от най-продаваните автори: майсторски да вплете сюжетната нишка във фона от болезнено актуален политически и социален реализъм, за да накара читателя да се замисли, забавлявайки се.

Книги, подобни на "Мрежата на Кайзера"

Деветият
-10%

Деветият

Стив Бери

21.60 лв.
Последното кралство
-10%

Последното кралство

Стив Бери

21.60 лв.
Символът "Омега"
-10%

Символът "Омега"

Стив Бери

19.80 лв.
Варшавски сенки
-10%

Варшавски сенки

Стив Бери

18.00 лв.
Офицер и пешка
-10%

Офицер и пешка

Стив Бери

17.10 лв.

Други книги от Стив Бери

Коментари за "Мрежата на Кайзера"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах