Абонамент за бюлетин
Мисли и забогатявай
-10%

Мисли и забогатявай

ISBN: 9786197494419
Издател: AMG Publishing
Издадена: 2022
Брой страници: 464
Корица: Мекa
Език: Български
Размери: 14.50x21.00
Корична цена: 16.95 лв.
Цена: 15.26 лв.
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Икономика и право, Икономическа литература, Философия, психология, етика, Познай себе си
Най-известната и влиятелна книга за успеха, публикувана някога, сега излиза на български език в своята оригинална версия, възстановена от Рос Корнуел, обогатена с бележки, които дават допълнителна информация за времето, в което е живял Наполеон Хил, и хората, които са го вдъхновили.

За четвърт век Наполеoн Хил интервюира стотици успешни мъже и жени под ръководството на най-богатия човек по неговото време Андрю Карнеги. В тази книга той разкрива тайната на великите им постижения – силна, доказана формула, която може да ви даде увереност да постигнете и вашите най-заветни цели.

Още след издаването си през 1937 г. „Мисли и забогатявай“ се превръща в една от най-великите книги в света. Днес трудът на Наполеон Хил се оценява като класика в областта на личностното израстване и самоусъвършенстване, с милиони продадени екземпляри. Книгата се е превърнала в символ на забогатяването – обогатяването на живота по всички начини, които са от значение, не само във финансов и материален план.

Идеите в основата на „Мисли и забогатявай“ са изворът, който дава началото на движенията за личностно развитие. Всички книги, речи, семинари и др., свързани със самоусъвършенстването, създадени след първото публикуване на книгата на Хил, преоткриват или опаковат по друг начин идеите ѝ.

Наполеон Хил успява да предаде своята философия за успех не само теоретично, а и чрез практически стъпки, които да водят човек към високи постижения в личния и професионалния живот, финансова независимост и удовлетворение.

„Мисли и забогатявай“ е задължително четиво за всеки, който иска да управлява собствения си живот, а не да бъде управляван от обстоятелствата.

----------------
„Всеки ден се публикуват нови и нови книги как да забогатееш. Някои не си струват парите. За вдъхновение четете класики като „Мисли и забогатявай“ на Наполеон Хил... Това е първата стъпка към разработването на работеща стратегия.“
The Sunday Times

„Мисли и забогатявай“ използва описаните вътре милионери, за да открои ключовите качества, благодарение на които човек може да постигне успех, както и навиците, които гарантират посредственост. Повечето от заключенията са очевидни, но Хил ги изразява с такава сила, че прочитането на книгата може да ви вдъхнови да започнете да подхождате по-позитивно към живота.“
The Mail on Sunday

Книги, подобни на "Мисли и забогатявай"

Мисли и забогатявай - луксозно издание
-10%

Мисли и забогатявай - луксозно издание

Наполеон Хил

31.46 лв.
Навици за успех
-10%

Навици за успех

Наполеон Хил

10.80 лв.
Мисли и забогатявай и личен план за действие
-10%

Мисли и забогатявай и личен план за действие

Наполеон Хил

10.80 лв.
Изкуството на продажбата
-10%

Изкуството на продажбата

Наполеон Хил

12.60 лв.
Да прецакаш Дявола - луксозно издание
-10%

Да прецакаш Дявола - луксозно издание

Наполеон Хил

26.96 лв.

Други книги от Наполеон Хил

Коментари за "Мисли и забогатявай"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах