Абонамент за бюлетин
Мемоари
-10%

Мемоари

ISBN: 9789548657266
Издател: Enthusiast
Издадена: 2010
Брой страници: 496
Корица: Мекa
Език: Български
Размери: 16.50x23.50
Корична цена: 7.00 лв.
Цена: 6.30 лв.
ИзчерпанаИзчерпана
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Българска литература, Биографична литература
Телевизионната легенда професор Юлиан Вучков е доктор на филологическите науки и е любимец на телевизионната аудитория. Той е един от най-авторитетните, но и един от най-атрактивните, най-увлекателните представители на медийния фронт. Изявите му на малкия екран са очаквани с нетърпение и са възнаграждавани с най-ласкави оценки от зрителите.

Автор е на 26 литературни произведения за културата и за изкуството да се живее пълноценно.

"Мемоари" е най-новият му труд. В него се осветляват всички най-интересни страни на българската действителност през последните две десетилетия. Книгата е своеобразна енциклопедия, защото предлага пъстро изобилие от конкретни събития, имена, обичайни и сензационни открития, точни наблюдения и дълбоки разсъждения за най-новата история на България. Включва богата информация за безброй наши и международни фактори от такива области на човешкото строителство като политиката, правото, медицината, образованието, науката, литературата...

Творбата "Мемоари" е написана на един дъх и се възприема като динамично развиващ се роман за народната съдба. Тя е в еднаква степен и поучително, и занимателно четиво за широк кръг читатели.

Книги, подобни на "Мемоари"

Билет за връщане

Билет за връщане

Божидар Чеков

19.90 лв.
Дълг и чест. Дора Габе
-10%

Дълг и чест. Дора Габе

Женя Андреева

18.00 лв.
Балерината

Балерината

Гергана Михайлова

30.00 лв.
Смъртта на Бялата лисица
-10%

Смъртта на Бялата лисица

Анна Заркова

21.60 лв.
Ваклуш - албум

Ваклуш - албум

Ваклуш Толев

70.00 лв.

Други книги от Юлиан Вучков

Коментари за "Мемоари"
Слав Петин - 26/02/2011
Абе, аз мисля че той нарочно го прави. Не се прави на луд, защото е идиот или нещо друго. Прави го нарочно, за да има рейтинг. И тази стратегия прорабодва.

Писател - 22/10/2010
До някъде съм съгласен с втория коментар. Наистина и аз не съм чел нито една негова книги, но що се отнася за телевизионните изяви, човекът писал преди мен е напълно прав!Наистина има ласкави отзиви към него. Но те са свързани с невероятното представление, което прави този клоун.

Кристиан Цветанов - 30/09/2010
Господи, до къде стигна този свят!! Направо нямам думи! Какви хвалебствени описания за този изкуфял, дърт малоумник и "книгите" му, които макар и да не съм прочел, мога смело да определя като изява на графоманска идиотщина!!!! А този израз - "Изявите му на малкия екран са очаквани с нетърпение и са възнаграждавани с най-ласкави оценки от зрителите" , направо ме закова! Какви ти ласкави оценки, при положение, че всяко едно обаждане към него си е чиста и неподправена, брутална псувня??? Но да оставим това. Как може един човек да бъде назоваван (от него самия най- вече) "ПРОФЕСОР", при положение, че цяла една държава му се присмива (че даже и хора от други страни по света) и той не го вижда???????

Учуден - 21/09/2010
Издателство Enthusiast са наистина големи ентусиасти, щом са се решили да издадът 496 страници с "дълбоки разсъждения" на "професор" Вучков.

Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах