Абонамент за бюлетин
Мама

Мама

ISBN: 9786197268102
Издател: Дъбови листа
Издадена: 2021
Корица: Твърда
Език: Български
Размери: 24.00x32.00
Корична цена: 34.00 лв.
Цена: 34.00 лв.
ИзчерпанаИзчерпана
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Детска литература, Романи за деца и юноши
"Мама" е новата книга на Елен Делфорж с изумителните илюстрации на Кантен Гребан, която разказва за чудото на майчинството – не само в един специален ден, а всеки ден.

Текстовете в произведението са в кратка форма и представляват изповед на една майка към своята рожба. Всяка част от историята е придружена от живописна илюстрация, която пренася читателя в лиричния свят на майчинството – с неговите радости, тревоги, болка и безмерна обич. В книгата ще откриете дълбоко трогателни послания, които ще помните дълго и ще искате да предадете на своите деца.

Книгата „Мама“ е преведена на 21 езика, а в повечето страни първият тираж се изчерпва в рамките на няколко седмици. Луксозното издание с твърди корици и в голям формат е перфектният подарък за всяка майка, като дори не е нужен специален повод за подобен жест.

Издателката Нуша Роянова споделя как е решила да издаде „Мама“ в България:

Видях оригинала на книгата по време на Франкфуртския панаир на книгата миналата година. Бях на среща с колеги от белгийското издателство Mijade по повод на друго заглавие, но поемайки в ръце „Мама“, почувствах, че това не е обикновена книга, това е вълшебство! Още тогава знаех, че е изключителна и ще направя всичко възможно да стигне до читателите в България. Тук не е издавана подобна книга - тя е уникално съчетание от красота, стил и дълбок смисъл и съм убедена, че нашите читатели ще я оценят, така както това се случва в редица държави по света.

------------

Авторката на книгата Елен Делфорж е белгийка и артистичните й способности вече пленяват почитателите на изкуството далеч извън пределите на собствената й страна. Изучава литература в местен университет и започва кариерата си като училищен преподавател. Писането обаче е истинската й сила, затова се пренасочва към журналистиката, а с книгата “Мама” сбъдва и мечтата си да бъде писателка. Има голямо семейство, пълна къща с деца и много ръкописи и пиеси, които тепърва ще видят бял свят.

Кантен Гребан е роден през 1977 г. в Белгия. Завършва специалност Илюстрация от института Сейнт Люк в Брюксел. Стартира кариерата си като детски писател и илюстратор през 1999 г. Оттогава има издадени над 50 книги на френски, белгийски, немски и гръцки издателства с неговите илюстрации. През 2000 г. е отличен с престижната награда Saint Exupery за художествената си работа по книгата Les contes de l’Alphabet.

Книги, подобни на "Мама"

Анн от фермата Зелените стрехи
-10%

Анн от фермата Зелените стрехи

Луси Мод Монтгомъри

53.91 лв.
София Валдент, президент

София Валдент, президент

Андреа Бийти

20.00 лв.
Животът на марионетките

Животът на марионетките

Т. Дж. Клун

27.00 лв.
Дарът на тъмната падина, книга 2

Дарът на тъмната падина, книга 2

Кийрън Ларуд

19.99 лв.
Алиса в Страната на чудесата / Отвъд огледалото и какво Алиса видя там
-10%

Алиса в Страната на чудесата / Отвъд огледалото и какво Алиса видя там

Луис Карол

18.00 лв.

Други книги от Елен Делфорж

Коментари за "Мама"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах