Абонамент за бюлетин
Малки жестокости
-5%

Малки жестокости

ISBN: 9789543652600
Издател: Еднорог
Издадена: 2021
Брой страници: 432
Корица: Мекa
Език: Български
Размери: 14.00x21.00
Корична цена: 19.90 лв.
Цена: 18.91 лв.
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Художествена литература, Преводна литература, Проза, Криминалета
Опазването на семейните тайни е нещо изключително трудно, а споделянето им може да е смъртоносно. Ще се убедите сами в това с новия шедьовър на Лиз Нюджънт „Малки жестокости“. Книгата излиза на 28 октомври.

Уил, Брайън и Люк Дръм са трима братя, които израстват в постоянно съперничество за вниманието и най-вече за любовта на своята майка. Като всички момчета, те играят своите игри, но с течение на годините тези игри, тези малки жестокости стават все по-зловещи, по-безмилостни и по-опасни. Вече като мъже, конкуренцията помежду им е още по-свирепа – за положение в обществото, пари, слава, жени...
Дори когато се опитват да се подкрепят, те се предават един друг, отново и отново, взаимната ревност и непоносимост водят стремително към насилие и смърт. Но кой ще е убиецът и кой – жертвата?

Точно както в безспорния й шедьовър „Стаено зло“, Лиз Нюджънт разказва историята в „Малки жестокости“ от три гледни точки – на тримата братя Дръм. Така още по-детайлно се разкриват техните объркани отношения и слабости и лъсват проблемите в семейството им, все по-тежки и все по-смущаващи. Отново се убеждаваме в способността на Нюджънт да се рови дълбоко в човешката психика и да изгражда потресаващи образи, излезли като от гръцка трагедия.

„Тя е единственият писател на криминални романи от последното десетилетие, който може да се сравнява с класата на Патриша Хайсмит, Рут Рендъл или Джилиан Флин. Романът й е трагедия за силата на злото, богат на детайли и динамичен, построен като лабиринт, с фалшиви следи и капани“.
Ей Джей Фин (автор на бестселъра „Жената на прозореца“)

Книги, подобни на "Малки жестокости"

Странната Сали Даймънд
-5%

Странната Сали Даймънд

Лиз Нюджънт

23.66 лв.
Загадката Оливър
-5%

Загадката Оливър

Лиз Нюджънт

19.86 лв.
Стаено зло
-5%

Стаено зло

Лиз Нюджънт

17.01 лв.
Гневът на самодивите
-10%

Гневът на самодивите

Григор Бануши

22.50 лв.
Синове и огорчени души
-10%

Синове и огорчени души

Алпер Джанъгюз

17.91 лв.

Други книги от Лиз Нюджънт

Коментари за "Малки жестокости"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах