Абонамент за бюлетин
Майкъл Джексън - Конспирацията

Майкъл Джексън - Конспирацията

ISBN: 9789549232752
Издател: Адикс
Издадена: 2009
Брой страници: 304
Корица: Мекa
Език: Български
Националност: Английска
Размери: 15.00x23.50
Корична цена: 23.99 лв.
Цена: 23.99 лв.
ИзчерпанаИзчерпана
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Музика, Биографична литература
"Медийте очакваха да раздават присъди... За да изстрелят рейтинга си в небесата, те правеха репортажи за човека, а не за доказателствата... Крайният резултат беше още по-голям удар върху репутацията на Майкъл Джексън."
Питър Шаплен, официален координатор на медиите по време на процеса срещу Краля на попа

"Афродайт Джоунс предоставя подробностите, които никога не получихме от ноеинарските емисии, и улавя същността на феномена, който делото срещу Майкъл Джексън представляваше. Това е една задълбочено проучена динамична история, която ви държи в напрежение глава след глава."
Рой Блек, криминален адвокат и правен коментатор за NBC


Тази книга разкрива истината за това, което се случи в съдебната зала и извън нея, по време на най-сензационния криминален процес през 2005 г.

Той беше поп иконата, която медиите обичаха да мразят. Невероятно богат, безпорно ексцентричен и една от най-известните личности в света, Майкъл Джексън беше в незавидното положение на "мишена" на непрекъсното публично унижение. Медиите се присмиваха на неговата кожа, черти, сексуалност и начин на живот...

Афродайт Джоунс, която е световно признат познавач на криминалния разказ, осъжда медиите, заради тяхното увековечаване на омразните слухове и клевети срещу звездата, както и за фокусирането върху мръсни подробности и отразяване единствено и само на най-жалките обвинения вместо, истинските факти за Майкъл Джексън по време на неговия съдебен процес. Новинарските репортажи караха хората да повярват, че Джексън е един "перверзен човек, сексуален хищник", който съблазнява невинни деца в своя скандален "Невърленд". Всичко това беше опровергано, те грешаха! В тяхната "надпревара на високи рейтинги" и печалбата на пари, медиите пропуснаха най-важното – истината!

Джоунс използва действителните съдебни стенограми и множество снимки, като допълнение към нейното разследване, доказващо правдивостта зад безбройните пикантни и сластолюбиви заглавия на пресата. Нямаше никакви доказателства, представени в съдебната зала, за греховните деяния и престъпления, които Майкъл беше "извършил". Обявен за невинен по всички четеринадесет обвинения, Кралят на попа беше един свободен човек.

Афродайт Джоунс имаше прозрението и куража да признае нейната собствена неосъзната вина, участвайки в тази безумна обстановка на шокиращи свидетелски показания, дълбока драма и безбройните знаменитости, свързани с процеса "Хората срещу Майкъл Джексън".
С тази книга, авторката компенсира не само с подробния си и точен разказ и анализ на целия съдебен процес, но и предявява обвинение срещу медиите, зaради конспиративността да изопачават, лишавайки от човешки качества и унищожавайки Краля на попа. Джоунс доказва убедително, че делото срещу Джаксън не е нищо повече, освен медийна измислица и платен скандал. Тя прави пламенен зов към обществеността, да помисли критично над всички факти, както и подлагайки на съмнение почтеността и търсенето на истината в "новините" на медиите.

Книги, подобни на "Майкъл Джексън - Конспирацията"

Джеймс Хетфийлд. Вълкът от Metallica

Джеймс Хетфийлд. Вълкът от Metallica

Марк Еглинтън

25.99 лв.
Жената в мен
-10%

Жената в мен

Бритни Спиърс

17.99 лв.
Една светлина гори
-10%

Една светлина гори

Марек Томс

19.79 лв.
Леми. По бялата линия

Леми. По бялата линия

Леми Килмистър

36.90 лв.
Леми. По бялата линия

Леми. По бялата линия

Леми Килмистър

26.90 лв.

Други книги от Афродайт Джоунс

Коментари за "Майкъл Джексън - Конспирацията"
Ваня - 27/12/2010
Книгата която ми промени възгледите за Майкъл! Чудесно четово!

Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах