Абонамент за бюлетин
Лодкарят

Лодкарят

ISBN: 9789547833821
Издател: Intense
Издадена: 2023
Брой страници: 520
Корица: Мекa
Език: Български
Корична цена: 36.00 лв.
Цена: 36.00 лв.
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Художествена литература, Преводна литература, Фантастика, фентъзи
Основан от мистериозен гений, архипелагът Проспера е защитен от ужасите на външния свят. На този райски остров щастливите гражданите се радват на дълъг и пълноценен живот, докато жизнените показатели от вградените в ръцете им монитори, измерващи физическото и психологическото им здраве, не паднат под десет процента. Тогава те се оттеглят и се отправят с ферибот към Детския остров, където телата им се обновяват, паметта им се изтрива и те са готови да започнат живота си отначало.

Проктър Бенет има успешна кариера като лодкар. Негова задача е да осигурява достойно и спокойно преминаване на жителите на Проспера към новия им живот. Но нещо не е наред.

Проктър сънува - процес, недопустим за просперанците. А и процентът на монитора му спада застрашително бързо. И тогава идва денят, в който е призован да съпроводи собствения си баща до ферибота, но преди това да стане, той му предава тревожно и загадъчно съобщение. Междувременно в съвършения свят на Проспера се случват все по-притеснителни събития. Помощният персонал, обикновените мъже и жени, благодарение на които функционира това идеално общество, започват да оспорват мястото си в социалния ред. Размириците се засилват, подклаждани от съпротивително движение, известно с името аривализъм, което иска промяна. Скоро Проктър ще постави под въпрос всичко, в което някога е вярвал, и ще поеме на мисия да разкрие истината.

Книги, подобни на "Лодкарят"

Градът на огледалата
-10%

Градът на огледалата

Джъстин Кронин

20.70 лв.
Две преплетени корони

Две преплетени корони

Рейчъл Гилиг

29.00 лв.
Тронът на базилиск

Тронът на базилиск

Грег Кийс

25.00 лв.
Тез безкрайни нишки, книга 2
-5%

Тез безкрайни нишки, книга 2

Тахере Мафи

18.91 лв.
Шест изпепелени рози
-10%

Шест изпепелени рози

Кариса Броудбент

19.80 лв.

Други книги от Джъстин Кронин

Коментари за "Лодкарят"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах