Абонамент за бюлетин
Лечебно дишане
-10%

Лечебно дишане

ISBN: 9789542811824
Издател: Сиела
Издадена: 2012
Корица: Мекa
Език: Български
Корична цена: 12.00 лв.
Цена: 10.80 лв.
ИзчерпанаИзчерпана
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Научна литература, Медицина и здраве, Медицина, Книги за здравето
Мустафа Картал е възпитаник на вокалния факултет в Академията за изящни изкуства към университета „Мимар Синан”, а след това и на висшия оперен факултет. През 1979 г. започва оперната си кариера в Истанбулската държавна опера и балет. Завършва магистратура и става сертифициран обучител от ICF Coaching. Усъвършенства дихателните техники пранаяма и кокю хо и издава първата си книга „Магическата сила на дишането“.

В следващата си книга „Дихателна терапия“ представя свои разработки в областта на холотерапията, а „Гласови техники“ е настолен учебник за учениците и студентите по музика и пеене. Досега е издал книгите: Всичко може да се промени, Лечебно дишане, Осъзнаване на дишането и Изкуството да дишаме. Води курсове и изнася лекции за усъвършенстване на техниките на дишане. Пише статии, взема участие в международни форуми, свързани с дихателните терапии.

Като механизъм за постигане на задълбочено мислене и промяна в начина на живот дихателните практики заемат важно място в личностното развитие. Чрез тях човек се научава как да се освободи от тревогата и напрежението, как да намали притеснението, как да се избави от стреса. Нещо повече – би се справил с редица неразположения и болестни състояния. По тази причина в наши дни те се прилагат масово във всички видове лечения – и чрез класическата, и чрез алтернативната медицина, още повече че категорично способстват за възприемането на позитивните учения.

Предложените в настоящата книга дихателни упражнения са препоръчителни за всеки и са достъпен начин той да си осигури личностно развитие на физическо, духовно, емоционално и космическо ниво. Конкретни примери сочат, че правилното дишане осигурява оптималните условия за пълноценното протичане на процесите в нашия организъм, а само здрав човек може да има щастлив, спокоен и хармоничен живот.

Книги, подобни на "Лечебно дишане"

Всичко започва с яйцето

Всичко започва с яйцето

Ребека Фет

21.00 лв.
Мозъкът лекува - твърда корица
-5%

Мозъкът лекува - твърда корица

Норман Дойджи

27.55 лв.
Античното лечебно изкуство
-5%

Античното лечебно изкуство

Ирена Станкова

13.30 лв.
Предимствата на дислексията
-10%

Предимствата на дислексията

Д-р Брок Л. Айди, д-р Фърнет Айди

24.30 лв.
Кажи не на сърдечните заболявания
-10%

Кажи не на сърдечните заболявания

Патрик Холфорд

23.40 лв.

Други книги от Мустафа Картал

Коментари за "Лечебно дишане"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах