Абонамент за бюлетин
Лечебната сила на етеричните масла

Лечебната сила на етеричните масла

ISBN: 9786197342345
Издател: Вдъхновения
Издадена: 2019
Брой страници: 384
Корица: Мекa
Език: Български
Размери: 17.00x24.00
Корична цена: 28.00 лв.
Цена: 28.00 лв.
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Медицина и здраве, Книги за здравето, Билки и билколечение
"Лечебната сила на етеричните масла“ е всеобхватен наръчник за употребата на тези дарове на природата, който ви предоставя безпристрастна, основана на научни доказателства информация, съвети, препоръки за безопасност и рецепти, с които да включите етеричните масла в ежедневието си и да се насладите на истинското здраве, което заслужавате.

Намираме се в тотална криза на здравето в световен мащаб. Замислете се само за количеството токсини, които поглъщаме – чрез медикаменти, почистващи препарати, козметични продукти, замърсени въздух, вода и храна… те буквално ни убиват! Броят на хората, засегнати от хронични заболявания, продължава да расте и за пръв път в съвременната индустриална ера скоро се очаква родителите да надживяват децата си.

Разочаровани от настоящия конвенционален медицински модел, все повече хора „се връщат към природата“. Милиони търсят натурални решения на здравословните си проблеми, а за етеричните масла се говори все повече и повече. Защо ли? Защото те наистина действат! Етеричните масла представляват есенцията на растенията, концентрираната им сила, чрез която да се насладите на всички ползи за здравето, които природата може да ви предложи.

Със сигурност сте чували, че лавандулата успокоява и подобрява съня, а ментата подпомага храносмилането. Знаете ли обаче, че етеричното масло от иланг-иланг поддържа хормоналния баланс в тялото, а това от портокал има антибактериални, противовирусни и антидепресантни свойства? А наясно ли сте, че съществуват редица етерични масла, за които е установено в научни изследвания, че могат да убиват ракови клетки? Всичко това и още много други полезни насоки, съвети и рецепти ще откриете в книгата на хиропрактика д-р Ерик Зелински.

От „Лечебната сила на етеричните масла“ ще научите как се извличат и съхраняват етеричните масла, как се разреждат и как да ги използвате правилно инхалационно (чрез вдишване), топикално (чрез нанасяне върху кожата) и дори вътрешно (чрез поглъщане).

Книгата съдържа и над 150 рецепти за блендове за дифузер, ролони, инхалери, продукти за грижа за тялото, почистващи препарати и още много начини за използване на етеричните масла в ежедневието, с които да подобрите здравето си, атмосферата в дома си и дори настроението си.

Специално за българските читатели сме включили и азбучен показалец на рецептите в книгата, както и на здравословните проблеми и предизвикателства, с които всеки от нас се е сблъсквал.

Книги, подобни на "Лечебната сила на етеричните масла"

Етерични масла за по-добро чревно здраве

Етерични масла за по-добро чревно здраве

Ерик Зелински

12.00 лв.
Емоционална свобода с цветята на доктор Бах

Емоционална свобода с цветята на доктор Бах

Даниела Кунчева

49.99 лв.
Ароматерапията
-10%

Ароматерапията

Мария Шастийн

29.70 лв.
Енциклопедия лечебни растения
-10%

Енциклопедия лечебни растения

31.50 лв.
Коя е билката
-10%

Коя е билката

Искра Урумова, Елионора Недялкова

18.00 лв.

Други книги от Ерик Зелински

Коментари за "Лечебната сила на етеричните масла"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах