Абонамент за бюлетин
Кървавият болшевизъм

Кървавият болшевизъм

ISBN: 9789547832763
Издател: Intense
Издадена: 2018
Брой страници: 148
Корица: Мекa
Език: Български
Размери: 13.00x20.00
Корична цена: 11.99 лв.
Цена: 11.99 лв.
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Политика, публицистика, медии, Публицистика
Причината да напиша историческите статии е моят внук. Когато дойде да ме види, остана впечатлен колко много дебели (по неговите думи) книги има до мен. Оказа се, че не знае нищо или почти нищо за много важни събития и факти от най-новата история с влияние и за нашата страна. Помоли ме да напиша нещо по-кратичко, защото не му оставало време да чете такива книги. Вторият път ме информира, че и негови приятели се заинтересували и дали може да има екземпляри и за тях. Може!

От 2013 г. “благодарение” на наши доктори имам цялото време за работа у дома.
В представените статии на исторически теми нямам научен принос. Помъчих се да обобщя на по двайсетина страници изследвания на Волкогонов, Кисинджър, Шайрър, Солженицин. Използвал съм сборници с документи, някои научни статии, факти от спомените на Жуков и документални филми по ТВ. Беше невъзможно да представя всички събития от тези изследвания – затова препоръчвам да прочетете книгите, които съм посочил като източници.

Когато разгърнете страниците на книгата, ще констатирате, че представям и мои разсъждения за ТВ предавания и някои публикации в пресата. За мен са особено интересни днес руските телевизии – новините и публицистичните предавания. Сигурно ще има хора, които няма да са съгласни с мен. Приемам критика, но само с факти. Не измислени, изсмукани от пръстите, а със и от документи.

Ние, хората, сме единствените живи същества, които могат да мислят. За съжаление, понякога нашето незнание и чувства замъгляват разума ни. За да не се случва други да ви казват кое е истина, четете книги, написани от умни и учени хора. И не забравяйте да държите дистанционното под ръка.

Тези, които не са искали нормалните хора да знаят истината, са най-обикновени мракобесници – комунисти, нацисти или фашисти. Всички са едно и също, само имената са различни. Не вярвате ли? Тогава прочетете Волкогонов, Солженицин и Шайрър. Неслучайно по времето на комунистическия режим не се превеждаха изследванията в демократичния свят за нацизма и фашизма. Аналогиите с комунизма бяха неизбежни. Затова четете.

Книги, подобни на "Кървавият болшевизъм"

Смъртта на Бялата лисица

Смъртта на Бялата лисица

Анна Заркова

24.00 лв.
Влиянието на науката върху обществото
-5%

Влиянието на науката върху обществото

Бъртранд Ръсел

17.10 лв.
Путин, войната и ние
-10%

Путин, войната и ние

Огнян Стефанов

19.80 лв.
Епохата на автократите
-10%

Епохата на автократите

Гидиън Рахман

17.91 лв.
Украйна - Русия. Мисловна карта на двубоя
-10%

Украйна - Русия. Мисловна карта на двубоя

Мишел Фуше

10.80 лв.

Други книги от Ненчо Неделчев

Коментари за "Кървавият болшевизъм"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах