Абонамент за бюлетин
Кристалите и техните лечебни свойства
-10%

Кристалите и техните лечебни свойства

Издател: Кибеа
Издадена: 2015
Брой страници: 76
Корица: Мекa
Език: Български
Размери: 21.50x25.50
Корична цена: 20.00 лв.
Цена: 18.00 лв.
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Религия и митология, Езотерика и теософия
Холистичният поглед върху човешкото здраве включва все по-задълбочена информация за енергийните взаимодействия между „живи“ и „неживи“ организми, за да се стигне до заключението, че всичко във Вселената е ЖИВО. От най-ранните векове на цивилизацията хората са знаели и са използвали силата на кристалите – не само като украшения и ритуални предмети, но и като лечебни инструменти.

Тази книга предлага систематизирано познание върху терапевтичните свойства на кристалите, както и прости и лесни техники за прилагането им в различни лечебни сеанси. Възможните благоприятни действия на кристалите върху хората се дължат на съществуващите много прилики между тях. И едните, и другите реагират на промени във външната среда. И едните, и другите приемат и предават топлина, приемат и запазват информация, а също така и „боледуват“. Този взаимен обмен на енергии от векове е използван за коригиране на дисбалансите в човешкия свят, за внасяне на хармония, яснота и проникновение в него.

Кристало-терапията предоставя на тялото ни висококачествена жизнена енергия, която активира чакрите, а те от своя страна захранват жлезите с вътрешна секреция и вътрешните органи. Изчиствайки организма от естествено натрупващите се в него различни видове токсини (включително психоенергийни), тя го хармонизира и го привежда в състоянието на здраве.

Съществуващата огромна информация за свойствата, разновидностите и действията на кристалите в случая е „пресята“ през погледа на практикуващия терапевт и е събрана под формата на лесен и удобен за ползване справочник.

----------------

Елисавета Александрова – Зангелми е магистър химик от шуменския университет „Епископ Константин Преславски“. Сертифициран трансперсонален психолог в UNICAMP, гр.Кампинас – Бразилия. Дипломиран специалист по Мениджмънт в Рекреацията СПА и Уелнес и Рекреология в ИУ, Варна. Хоноруван преподавател в ЦПО Икономически университет, Варна и в Центъра за Корпоративно Обучение и Квалификация (SENAC), град Кампинас, Бразилия. Работи като холистичен терапевт в бразилската здравна система. Член на бразилския Синдикат на Холистичните Терапевти (SINTE – CRT 34108). Практикува окултни науки – метафизика и алхимия от 80-те години. Международен лектор за Южна Америка и Европа.

Води курсове и семинари за начинаещи и напреднали по системите Усуи Рейки, Тибетско Рейки, Каруна Рейки, Reiki de Atlantida, Теате, Изис Сейким, Сейким/Секхем, SKHM, ALL LOVE, Magnified Healing®, Ama Deus, Кристалотерапия, Нумерология, Кабаш и други. Предлага и дистанционна форма на курсовете по Интернет.

Провежда индивидуални енерговибрационни консултации. Регресионна терапия и трансперсонална психология. Изготвя лични СПА и Уелнес програми за възстановяване, като прилага най-модерните познания в рекреологията.
Автор на книгите „ИЗИССЕЙКИМ. ПЪЛНО РЪКОВОДСТВО“ 2006 г., „СЕЙКИМ-ЕНЕРГИЯ НА ЖИВАТА СВЕТЛИНА“ 2012 г. на издателство КИБЕА. Основоположник на Българска асоциация по Сейким. Основател на клуба за медитации „Хармония и Светлина“ с прояви в различни градове на България. Води медитации и по Интернет, http://www.ezoterikabg.com/meditatzii.

Председател на Център по интердисциплинарно обучение, www.idc-bg.org. Създател и ръководител на Академия на мистериите „Мадара“ с филиали в Бразилия и Македония. Директор на електронно издание Езотеричен вестник „Хармония и Светлина“, http://www.ezoterikabg.com/. Съорганизатор на ежегодната АлтернативнаНаучнаКонференция „Езотерика и духовност – живот в новото измерение“.

Води телевизионни и радио-предавания в областта на езотериката и мистиката.
Организира езотерични пътешествия в страната и чужбина. http://www.ezoterikabg.com/tajni-i-zagadki/energijna-geografiya/po-sveta/egipet/item/32–posveshtavane-v-piramidata. Член на Асоциацията на българите в чужбина. Професионален пътешественик и откривател. Изследовател в областта на езотеричното знание.

Книги, подобни на "Кристалите и техните лечебни свойства"

Сейким: Енергия на живата светлина
-10%

Сейким: Енергия на живата светлина

Елисавета Александрова-Зангелми

22.50 лв.
Изис Сейким
-10%

Изис Сейким

Елисавета Александрова-Зангелми

22.50 лв.
Родова карма: Изчистване на стари родови програми, блокажи и негативи в рода

Родова карма: Изчистване на стари родови програми, блокажи и негативи в рода

32.00 лв.
Финото тяло. Енциклопедия на енергийната анатомия
-10%

Финото тяло. Енциклопедия на енергийната анатомия

Синди Дейл

72.00 лв.
Магия с връв и възли
-10%

Магия с връв и възли

Бранди Уилямс

19.80 лв.

Други книги от Елисавета Александрова-Зангелми

Коментари за "Кристалите и техните лечебни свойства"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах