Абонамент за бюлетин
Шарън Стоун. Красотата да живееш два пъти
-10%

Шарън Стоун. Красотата да живееш два пъти

ISBN: 9789547833678
Издател: Locus
Издадена: 2022
Брой страници: 256
Корица: Мекa
Език: Български
Корична цена: 28.00 лв.
Цена: 25.20 лв.
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Преводна литература, Кино, Биографична литература, Биографична литература
“Красотата да живееш два пъти” на Шарън Стоун е книга за наранените и за онези, които оцеляват. Тя е възхвала на женската сила и издръжливост, равносметка и призив за активна житейска позиция. Тя е доказателство, че никога не е твърде късно човек да надигне глас и да заговори открито.

Актрисата е известна не само със своя талант и красота, а и с откритостта и отказа си да се съобразява с нормите на приличие. Именно тези ѝ качества превръщат автобиографията ѝ, “Красотата да живееш два пъти”, във въздействащо четиво. Тук тя разказва собствената си история: път, белязан от победа над болестта, съпроводен с много любов и решимост.

Шарън Стоун, една от най-известните актриси в света, претърпява тежък инсулт, който се отразява пагубно не само на здравето ѝ, а и на нейната кариера, семейство, състояние и световна слава. Тук тя описва усилията да изгради отново живота си и пише за бавния път към пълно възстановяване и здраве. В бизнес, който не приема провал, в свят, където твърде много гласове биват заглушавани, знаменитата Шарън Стоун намира силата да се завърне, смелостта да говори открито и волята да предизвика промяна в живота на мъже, жени и деца по целия свят.

В тази дълбоко лична изповед, откровена като разговор с близък човек, Стоун говори за своите ключови роли, за приятелствата, променили живота ѝ, за най-тежките си разочарования и най-големите си постижения. Тя разкрива как от болезнено и изпълнено с насилие детство стига до кариера в индустрия, която в много отношения под прикритието на пари и блясък повтаря същите тези извращения. Стоун описва силата и смисъла, които открива в децата си и в хуманитарните си прояви. И накрая, тя споделя трудния път към откриване не само на собствената си истина, а ѝ към постигането на помирение и любов със семейството си.

Книги, подобни на "Шарън Стоун. Красотата да живееш два пъти"

Необикновеният живот на един обикновен човек - Мемоари
-10%

Необикновеният живот на един обикновен човек - Мемоари

Пол Нюман

22.50 лв.
Отвъд магическата пръчка
-10%

Отвъд магическата пръчка

Том Фелтън

20.70 лв.
Най-великите киноактриси на XX век
-10%

Най-великите киноактриси на XX век

Гита Голдберг

19.71 лв.
Както и да е... - Автобиография
-10%

Както и да е... - Автобиография

Джон Клийз

22.50 лв.
Чарли Чаплин. Моята автобиография
-10%

Чарли Чаплин. Моята автобиография

Чарли Чаплин

31.50 лв.

Други книги от Шарън Стоун

Коментари за "Шарън Стоун. Красотата да живееш два пъти"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах