Абонамент за бюлетин
Кралицата изгнаница, книга 2
-10%

Кралицата изгнаница, книга 2

ISBN: 9789543574469
Издател: Емас
Издадена: 2020
Брой страници: 524
Корица: Мекa
Език: Български
Размери: 14.50x21.00
Корична цена: 22.00 лв.
Цена: 19.80 лв.
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Художествена литература, Преводна литература, Фантастика, фентъзи
Продължението на „Краля демон“ ни връща в епичния свят на Синда Уилямс Чайма. Приключения, магия, война и амбиция определят съдби в една от най-обичаните фентъзи поредици, утвърдила се сред читателите с невероятния си мащаб и изключителни герои.

Преследван от загубата на майка си и сестра си, Хан Алистър отпътува на юг, за да започне обучението си в училището „Мистверк“ в Одънов брод. Но да напусне дома не означава, че опасностите ще останат зад гърба му – на всяка крачка дебнат заплахи от могъщото магьосническо семейство Баяр, решени на всяка цена да си върнат мистериозния амулет, отнет им от Хан. А и „Мистверк“ се оказва не по-малко предизвикателство. Там бившият крадец среща загадъчния магьосник Гарван, който е готов да му разкрие тъмните страни на чародейството... Но какви са мотивите му и дали договорката помежду им е клопка?

За да избяга от принудителна венчавка, заплашваща да разруши крехкия мир в Превала, принцеса Раиса ана‘Мариана също поема към Одънов брод. Нейни спътници са верният ѝ приятел Амон и взводът му кадети. Сега най-сигурното място за Раиса е военното училище „Уийн“ – там никой не я познава и тя може да приеме друга самоличност. Стига престолонаследничката да успее да запази анонимността си, Бродът ще ѝ даде закрила и знанията, необходими, за да бъде достойна владетелка от династията на Сивия вълк. Но наистина ли е в безопасност, или в сенките се спотайват кинжалите на предателството?

„Кралицата изгнаница“ разказва с уверен размах за несигурни приятелства, борби за надмощие и за непреодолимата мощ на привличането.

Книги, подобни на "Кралицата изгнаница, книга 2"

Пурпурната корона, книга 4
-10%

Пурпурната корона, книга 4

Синда Уилямс Чайма

21.60 лв.
Тронът на сивия вълк, книга 3

Тронът на сивия вълк, книга 3

Синда Уилямс Чайма

19.00 лв.
Краля демон, книга 1
-10%

Краля демон, книга 1

Синда Уилямс Чайма

16.11 лв.
Владенията на краля на Аврора, книга 2

Владенията на краля на Аврора, книга 2

Ниша Дж. Тули

24.90 лв.
Невеста

Невеста

Али Хейзълууд

19.90 лв.

Други книги от Синда Уилямс Чайма

Коментари за "Кралицата изгнаница, книга 2"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах