Абонамент за бюлетин
Компютърна енциклопедия - част 1
-10%

Компютърна енциклопедия - част 1

ISBN: 9546852325
Издател: СофтПрес
Издадена: 2002
Брой страници: 608
Корица: Мекa
Език: Английски
Размери: 16.70x23.70
Тегло: 1.002
Корична цена: 25.00 лв.
Цена: 22.50 лв.
ИзчерпанаИзчерпана
Независимо дали сте хардуерен експерт или любознателен ентусиаст, това е книгата, която ще промени живота ви.
"Компютърна енциклопедия" е стандартът в справочниците за РС хардуер и се използва от огромен брой РС професионалисти и любители по цял свят. В това най-ново 14-то издание легендарният автор Скот Мюлер е добавил най-актуална информация за последните компютърни технологии.
Задълбочено и балансирано са разгледани всички ключови РС компоненти: процесори, дънни платки, памети, BIOS, IDE и SCSI интерфейси, дискови, оптични устройства със сменяеми носители, видео и аудио хардуер, USB, FireWire, свързване към Internet, локални мрежи, захранващи блокове и дори РС кутии. Книгата съдържа още подробен индекс за бърза диагностика на над 250 хардуерни проблема и изчерпателен технически речник.
"Компютърна енциклопедия" е написана за хора, които ще избират, инсталират, конфигурират, поддържат и ремонтират компютърни системи, използвани от тях или техните фирми. За да правите всичко успешно, ви е необходимо познание, много по-високо от това на средния потребител. Тук ще достигнете това ниво на познание.

Горещи теми в първа част:

Northwood Pentium 4 процесорът на Intel отдавна не използва Socket 423 дънни платки. Открийте как компанията успя да намали размера на процесорите, въпреки че добави 55 нови извода към корпуса. Прочетете за най-новите 478-изводни Pentium 4 процесори, работещи на фантастични честоти.

След изтичане на лицензионното споразумение между Intel и Rambus, Pentium 4 вече не е подвластен на скъпата RDRAM памет. Открийте дали новите системи, базирани на DDR SDRAM , увеличават или намаляват производителността на процесора.

AMD се завърнаха в света на рейтингите за производителност. Разберете каква е действителната тактова честота на Athlon XP 2600 + и дали той може да се съревновава с процесорите на Intel, работещи на 2,6 GHz.

CD-ROM дискът включва: Скот Мюлер на видео - над 2 часа учебни видео демонстрации, показващи стъпка по стъпка всички съществени умения за изграждане на PC система, както и важни. процедури по ъпгрейд и ремонт; стотици страници информация за по-стари системи и техническа документация; спецификации на харддискове с възможност за търсене — база данни с хиляди спецификации, които няма да намерите другаде в такъв обем; база данни с производители, с възможност за търсене; по-ранните издания на книгата в секция Technical Reference.

Книги, подобни на "Компютърна енциклопедия - част 1"

Flash CS5 for Dummies
-5%

Flash CS5 for Dummies

Дженифър Смит, Кристофът Смит, Фред Герънтъби

9.49 лв.
InDesign CS5 For Dummies
-5%

InDesign CS5 For Dummies

Дженифър Смит, Кристофът Смит, Фред Герънтъби

9.49 лв.
Linux сигурност
-10%

Linux сигурност

Шадаб Сидикуи с NIIT

19.76 лв.
Администриране и защита на Apache Server
-10%

Администриране и защита на Apache Server

Ашок Апу

12.60 лв.
Джон Атанасов / Звездните мигове<br>Философия на компютърната информатика

Джон Атанасов / Звездните мигове
Философия на компютърната информатика

Димитър П. Шишков

15.00 лв.

Други книги от Скот Мюлер

Коментари за "Компютърна енциклопедия - част 1"
Аман - 11/10/2017
Sposibo! zaranee!

Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах