Абонамент за бюлетин
Комплект: Всякакви, но не!стандартни/Кризата идва/Следи вместо пепел

Комплект: Всякакви, но не!стандартни/Кризата идва/Следи вместо пепел

ISBN: 9789549221244
Издадена: 2010
Брой страници: 872
Корица: Твърда
Език: Български
Размери: 14.50x22.00
Корична цена: 42.00 лв.
Цена: 42.00 лв.
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Икономика и право, Икономическа литература, Мениджмънт, Други
* Всякакви, но не!стандартни

Провокативни идеи за мениджъри, пазари, компании!

"Чиста загуба на време е да робуваш на посредствеността", казват Аня Фьорстер и Петер Кройц. Тяхната книга показва, че нещата могат да се случват и по друг начин - в икономиката, в мениджмънта, в обществото. И във всеки от нас поотделно. Направете нещо! Нещо необикновено! Нещо революционно! Защото този, който не развива уникалните си заложби, ще трябва да се конкурира с 1,3 милиарда китайци.

* Кризата идва

Световната икономическа криза наближава. Фактите говорят, че до 2010 година балонът на глобализацията ще се спука и ще предизвика драматични последствия сред голяма част от населението на Земята: радикално обезценяване на спестяванията и социалните осигуровки, експлодиране на разходите, крах на световната търговия. С много примери и аргументи уважаваният професор по икономика и експерт по борсова търговия Макс Оте анализира причините за сътресенията в икономиката и посочва начините за оцеляване на всеки един от нас.

* Следи вместо пепел: Как да работим с мисъл

Внимание, тази книга е страстен апел към преосмисляне!

Вие решавате дали да разпръсквате пепел, или да оставяте дири след себе си. Бъдещето принадлежи на онези компании, за които "смисълът" има значение, и чиито служители, а дори и клиенти получават усещането за участие в значими дела.
Който иска да оставя следи, трябва да върви пред останалите. Авторите на икономически бестселъри Аня Фьорстер и Петер Кройц показват как да стане това.

Някои работят с душата си, а други просто се трудят. С настоящата книга авторите на икономически бестселъри Аня Фьорстер и Петер Кройц ще ви покажат как да се включите към първата категория. И тъй като има два типа икономика, има и два типа компании. Едните, в които зее празнота и безсмислие, които вдигат шум и пепел и затлачват пазарите със своите скучни продукти, са застрашени от изчезване. Другите, чиито идеи, страст и уникален дух се олицетворяват от мениджърите, изживяват се от служителите и се усещат от потребителите, оставят след себе си следи на планетата.

Тайната на техния успех разбулват в новата си книга Аня Фьорстер и Петер Кройц. Посланието им гласи: Ние можем сами да решаваме дали да вършим рутинно задълженията си, или да потърсим смисъл в действията си – било като служители, като предприемачи, като потребители или като част от обществото, в което живеем.

Аня Фьорстер и д-р Петер Кройц принадлежат към едно ново поколение иноватори в икономиката. Техни клиенти са ръководните екипи на BMW, IBM, Deutsche Bank и други именити компании. Двамата консултанти по мениджмънт се наложиха като търсени референти и успешни автори, написали вече шестата си книга.

"Следи вместо пепел" е тематично продължение на "Всякакви, но не!стандартни", която бе отличена като "най-добра икономическа книга за 2007 година".

Книги, подобни на "Комплект: Всякакви, но не!стандартни/Кризата идва/Следи вместо пепел"

Мислители в бизнеса и гиганти в мениджмънта, част I
-5%

Мислители в бизнеса и гиганти в мениджмънта, част I

38.00 лв.
10 задължителни четива по мениджмънт в условия на криза

10 задължителни четива по мениджмънт в условия на криза

16.95 лв.
10 задължителни четива по емоционална интелигентност

10 задължителни четива по емоционална интелигентност

14.95 лв.
Човешкият капитал - методология, измерения, практики

Човешкият капитал - методология, измерения, практики

26.00 лв.
Ръководство за фрийлансъри

Ръководство за фрийлансъри

12.00 лв.
Коментари за "Комплект: Всякакви, но не!стандартни/Кризата идва/Следи вместо пепел"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах