Абонамент за бюлетин
Колонката на Гетов
-10%

Колонката на Гетов

ISBN: 9789547833593
Издател: Locus
Издадена: 2022
Брой страници: 352
Корица: Мекa
Език: Български
Корична цена: 20.00 лв.
Цена: 18.00 лв.
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Икономика и право, Икономическа литература, Маркетинг и реклама
Американците си имат Великия Гетсби, ние си имаме Любо Гетов. За онези, които като мен не пропускат „Колонката на Гетов“ в понеделник, е ясно, че това не е комплимент за качествата на г-н Гетов в организирането и провеждането на добро изкарване, а признание за способността му да ни изважда от илюзиите за бизнеса и за отношенията със служителите, доставчиците и клиентите . “Нещата са точно такива” е първата реакция след прочитането на която и да е колонка. Така е, защото някои хора гледат какво се случва около тях, но не виждат. Други виждат, но не разбират. Трети разбират, но не знаят какво да направят, а онези, които знаят, не правят нищо, защото им липсва малко подбутване - една колонка. Иначе ароматното кафе с мекиците сутрин и уискито - вечер са неотменна част от доброто изкарване, организирано от г-н Гетов. докато четете и препрочитате колонките и откривате по нещо ново за себе си всеки път.
Васил Караиванов, председател на УС на “София Тех Парк”

Любо Гетов пише с лекотата на Сет Годин, гуру на маркетинга и успешните комуникации. Любо избира реални ситуации от живота, анализира ги по разбираем начин, и винаги с нагласа за подобрение и за правилното действие. Увлекателно, конкретно, полезно.
Георги Малчев, управляващ съдружник в Xplora аcademy

--------------------
Любомир Гетов, CMC, управлява от 13 години собствена консултантска компания и работи активно с клиенти от България и Централна Азия. През последните 15 години води и обучения за служители и собственици на компании от различни сфери на бизнеса. Онова, което отличава Любомир Гетов от неговите колеги, е умението му да представя сложни казуси и теми по неподражаем начин, така че да се възприемат лесно от аудиторията, да предизвикват искрена емоция и да бъдат разбрани и запомнени.

Книги, подобни на "Колонката на Гетов"

Рисуването и бизнесът

Рисуването и бизнесът

Деян Минчев

29.00 лв.
Запазената марка на Безос
-5%

Запазената марка на Безос

Кармайн Гало

31.35 лв.
Партньорски маркетинг For Dummies
-5%

Партньорски маркетинг For Dummies

Пол Младенович, Тед Судол

23.75 лв.
Маркетингова кука
-10%

Маркетингова кука

Брендън Кейн

13.50 лв.
Направлявай избора им
-10%

Направлявай избора им

Ричард Шотън

19.80 лв.

Други книги от Любомир Гетов

Коментари за "Колонката на Гетов"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах