Абонамент за бюлетин
Колко голяма е голямата любов?
-10%

Колко голяма е голямата любов?

ISBN: 9786199037348
Издател: Enthusiast
Издадена: 2015
Брой страници: 226
Корица: Мекa
Език: Български
Размери: 13.00x20.00
Корична цена: 14.00 лв.
Цена: 12.60 лв.
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Художествена литература, Българска литература, Проза, Свети Валентин
Истинска история, разказана и споделена от единия влюбен, за да достигне до сърцето на другия с въпроса към него: „КОЛКО ГОЛЯМА Е ГОЛЯМАТА ЛЮБОВ?“.

Преразказана и претворена върху хартия от писателя Явор Веселинов, автор на романите: „Самоубийци“, „Ноември“, „Сънища“, „Несподелено“, „Surrogate”, и сценарист на филма „Никой“.

КОЛКО ГОЛЯМА Е ГОЛЯМАТА ЛЮБОВ?
Любовен роман и послание за изпитанията пред любовта, която може да има много лица. Може да бъде различна според разбиранията на влюбените и невинаги да дава това, което се очаква от нея.
Любовта, която поразява, без да пита или избира. Водена от нейните си правила. По-древна от света, който си мислим, че познаваме. По-необяснима от всичко, за което сме решили, че има намерени определения и създадени правила. Често от хора, които вярват, че я познават – ЛЮБОВТА – така красива в своята неизвестност.

--------------

Явор Веселинов е родом от София, столицата на България. Живее в полите на Витоша, в малкия квартал Драгалевци, в прегръдката между планината и големия град.

Занимава се с писане от ученик. Вдъхновен от природата, животните и хората. Обича мистиката и магията, вплетени в особеностите на човешката порода. Сам твърди, че това е свързано с рожденната му тринадесетата дата.

От дете е бил заобиколен с интересни хора, които по някакъв особен и интуитивен начин са провокирали неговия интерес към книгите. Започнал е от приказките на братя Грим, с които се научил да чете, и продължил с приключенията и интересните истории.

Въодушевлението и вдъхновението го тласнали по пътя на въображението и желанието да разказва истории. Усетил красотата им, както и неговите приятели, в дългите и безкрайни разговори.

Още по-силни станали нещата, когато направил първите опити да интерпретира или създава разкази върху белия лист. Тогава усетил магията – невидимото присъствие на историята, която витаела в и около него – решена да се въплати върху хартията.

В училище, Явор, се сблъскал с различните науки. Дори имало период, в който се бил насочил към математиката и физиката, но в гимназиалните години надделяла страстта към хуманитарните науки. След неизбежния сблъсък с казармата, той влязъл да учи ветеринарна медицина.

До ден днешен е практикуващ ветеринарен лекар, но не се е отказал от писането, напротив, твърди че то е съвместимо с всяка една професия. Като студент дори създал театрална група, в която участвал и пишел сценариите в рима.

Освен тях, кратките разкази, есетата и поезията, Явор е запленен и подвластен на романа. За него той е безкрайната свободна територия, която няма граници или ограничаващи фактори. Там обича да се движи той.

Има издадени пет романа – „Самоубийци“ , „Ноември“, „Сънища“, „Несподелено“ и „Surrogate“. Първият е преведен на английски език и е наличен в Amazon. Следващите са в процес на превод. Продължава да пише и в момента работи по няколко проекта. Авторът се занимава и със създаване на филмови сценарии.

За себе си казва, че е писател ветеринарен лекар. Воден е от примера на уникалния си и благороден баща, който загубил като дете. Благодарен е за подкрепата на майка си, която му подарила пишеща машина преди години, както и на всички хора в своя живот, които са споделяли и вярвали в неговата мечта, свързана с разказването на истории.

Книги, подобни на "Колко голяма е голямата любов?"

Моторист. Историята на Димитър Рангелов
-10%

Моторист. Историята на Димитър Рангелов

Явор Веселинов

9.00 лв.
Улица Айнщайн

Улица Айнщайн

Явор Веселинов

10.00 лв.
Surrogate
-5%

Surrogate

Явор Веселинов

9.50 лв.
Сънища

Сънища

Явор Веселинов

15.00 лв.
Ноември

Ноември

Явор Веселинов

13.00 лв.

Други книги от Явор Веселинов

Коментари за "Колко голяма е голямата любов?"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах