Абонамент за бюлетин
Код за успех: Опростявай

Код за успех: Опростявай

ISBN: 9789547832602
Издател: Locus
Издадена: 2018
Брой страници: 352
Корица: Мекa
Език: Български
Размери: 13.00x20.00
Корична цена: 19.90 лв.
Цена: 19.90 лв.
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Икономика и право, Икономическа литература, Маркетинг и реклама, Мениджмънт
В “Код за успех: Опростявай” авторът на бестселъра “Принципът 80/20” Ричард Кош разкрива мощна, нова стратегия за всяка компания и всеки бизнес.

През последните четирийсет години Ричард Кош работи за намирането на прости и елегантни принципи, които ръководят успеха на компаниите. В хода на съвместната си работа с рисковия капиталист Грег Локууд и с подкрепата на специално сформиран изследователски екип от OC&C Strategy Consultants Кош успя да открие елементарен принцип, който обединява напълно различни компании с изключително висока стойност, като IKEA, Бостънската консултантска група, Honda и Uber, и той е опростяване.

Как вашият бизнес може да бъде опростен? С практически примери за някои от най-известните фирми през последните сто години, тази показателна книга ни показва как да анализираме потенциала за опростяване на всяка една компания и как в крайна сметка можем да обогатим света.

Случва се нещо интересно. Uber, най-голямата в света компания за таксиметрови услуги, не притежава нито едно превозно средство. Facebook, най-популярният собственик на медии в света, не създава съдържание. Alibaba, най-печелившият търговец на дребно, не поддържа запаси. А Airbnb, най-големият доставчик на хотелиерски услуги в света, не притежава недвижими имоти.

----------------

Ричард Кош е автор на бестселъра Принципът 80/20, продаден в повече от един милион екземпляра и публикуван на тридесет и три езика. Той е и изключително успешен предприемач и инвеститор, чиито инициативи включват Filofax, Plymouth Gin, Belgo и Betfair. Автор е на над 20 бизнес книги. Живее в Гибралтар.

Грег Локууд е основател на Piton Capital, базирана в Лондон фирма с рисков капитал. Има магистърска степен по мениджмънт от Kellogg Graduate School of Management и е съавтор на Supperconnect с Ричард Кош.

Книги, подобни на "Код за успех: Опростявай"

Запазената марка на Безос
-5%

Запазената марка на Безос

Кармайн Гало

31.35 лв.
Незабравими истории

Незабравими истории

Киндра Хол

25.90 лв.
Изкуственият интелект във вашия бизнес
-10%

Изкуственият интелект във вашия бизнес

Д-р Петър Найденов

18.90 лв.
От идея до успешен онлайн бизнес

От идея до успешен онлайн бизнес

Георги Костов, Искра Цонева, Николай Кискинов, Стан Николаев

38.00 лв.
Правилото Без Правила. Как Netflix пренаписа правилата

Правилото Без Правила. Как Netflix пренаписа правилата

Ерин Майер, Рийд Хейстингс

28.90 лв.

Други книги от Ричард Кош

Коментари за "Код за успех: Опростявай"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах