Абонамент за бюлетин
Кер
-5%

Кер

ISBN: 9786191651085
Издател: Ергон
Издадена: 2021
Корица: Мекa
Език: Български
Размери: 13.00x20.00
Корична цена: 18.00 лв.
Цена: 17.10 лв.
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Художествена литература, Преводна литература, Трилъри
Един високопоставен мъж е намерен застрелян в хола си. Мнозина са заподозрени, включително съпругата му. Но никой не очаква да открие мистериозния отпечатък от ръката на дете в бездетния дом.

Прокурорът Яна Берцелиус се намесва, за да ръководи разследването. Млада и блестяща, но емоционално студена, Берцелиус, подобно на известния си баща, влиятелен бивш главен прокурор, няма да се впечатли от истеричната вдовица, нито от заплашителните писма, които жертвата се е опитала да скрие. Яна е стоманена, дистанцирана, непроницаема. Или поне изглежда такава, докато...

Няколко дни по-късно на пустия бряг край близката река е открито тялото на осемгодишно момче и до него оръжието, с което е убито както детето, така и първоначалната жертва. Докато присъства на аутопсията му, Яна открива нещо странно познато в малкото му, осеяно с белези от хероинови инжекции тяло. Дълбоко в плътта му е врязано име, което предизвиква у нея проблясък на спомен за собственото ѝ тъмно минало, завладяно от страх и кошмари. Нейната връзка с това момче е издълбана с умисъл и злоба, които проникват до самата ѝ същност.

Сега, за да защити собственото си скрито минало, Яна трябва да намери заподозрения зад тези убийства, преди полицията да го направи. Тя още няма представа какво я очаква…

---------------------
Авторката на бестселъри Емели Шеп ни запознава със загадъчната, незабравима Яна Берцелиус в този първи роман от смразяваща серия, която я превърна в звезда от първа величина: над 200 000 тираж само от тази книга в Швеция, над два милиона тираж на поредицата, издадена в 27 страни по света.

Книги, подобни на "Кер"

Следите на Хадес
-5%

Следите на Хадес

Емели Шеп

19.00 лв.
Убийства във Флийт Хаус

Убийства във Флийт Хаус

Лусинда Райли

19.95 лв.
Недовършена работа

Недовършена работа

Дейвид Балдачи

24.00 лв.
Годината на скакалеца

Годината на скакалеца

Тери Хейс

27.99 лв.
Крясъкът на орела
-10%

Крясъкът на орела

Карин Смирноф

22.50 лв.

Други книги от Емели Шеп

Коментари за "Кер"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах