Абонамент за бюлетин
Квантовият воин

Квантовият воин

ISBN: 9789547615717
Издател: ИнфоДар
Издадена: 2016
Брой страници: 304
Корица: Мекa
Език: Български
Размери: 12.50x20.00
Корична цена: 15.90 лв.
Цена: 15.90 лв.
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Религия и митология, Езотерика и теософия, Философия, психология, етика, Познай себе си
В „Квантовият воин: Бъдещето на съзнанието” Джон Кехоу съчетава най-новите научни открития с мистични учения от главните световни религии, за да изгради идеята за квантовия воин и възможностите за бъдещето на човечеството. Това е задълбочено и проникновено изследване на необикновените мистерии на съзнанието и вселената.

Пътят на квантовия воин е път към завършеното и пълноценно човешко същество, към чудото на Аз-а. Тази книга разкрива нов начин за постигане на успех и щастие и представя методите, по които да приложим новаторските техники в ежедневието си. Тя е безценна за всеки, който иска да научи тайните на живота и на огромния човешки потенциал.

„Ако това беше научнофантастичен роман, със сигурност щяхте да го отхвърлите като фантазия, но не е роман, не е фантазия, а по-скоро смайващата нова реалност, разкрита за нас от най-ярките умове на науката. И все пак, колкото невероятно и фантастично да е всичко това, може би най-голямата мистерия е именно въпросът какво е нашето място в цялата схема на тази променяща се вселена.“

"Животът е инструмент и трябва да се научим да свирим на него."
Кредо Мутва

"Всичко, което човешкият ум е в състояние да си представи и да повярва, може да бъде постигнато."
Наполеон Хил

---------------
Джон Кехоу печели световно признание заради новаторската си работа в областта на силата на мисълта. През 1978 г. той започва да преподава разработена от него програма, която има феноменален успех по целия свят, а бестселърът „Подсъзнанието може всичко“ от години оглавява класациите в много страни. Джон Кехоу ни предлага стратегия от техники, които ще ни помогнат да постигнем желаните промени в личен и професионален план, като използваме силите, които се крият в самите нас.

“Когато погледна назад, осъзнавам, че съм прекарал повече от четирийсет години в усилия да разбера съзнанието и да го използвам по уникални и креативни начини. През 1978 година разработих една от първите системи за овладяване силата на мисълта и започнах да обикалям света, за да споделя тези методи. През 1987 г. написах бестселър за работата си, наречен „Подсъзнанието може всичко“.Методът, който преподавах, съчетава силите на мисълта със законите на квантовата реалност. Квантовата реалност е реалността, която съществува отвъд сетивата ни.Това е невидимото скеле от енергия, което създава вселената. То удържа молекулите в един стол стабилни, така че да можем да седнем на него; то насочва и определя циклоните и кога ще се случи земетресение. То е невидимото скеле на всичко около нас. Но все още не се разбира добре, че нашите мисли и квантовата реалност са много тясно свързани. Съзнанието, колкото и невероятно да звучи, насочва енергия. А това е нещо велико.”

Книги, подобни на "Квантовият воин"

Подсъзнанието може всичко
-10%

Подсъзнанието може всичко

Джон Кехоу

14.31 лв.
Едгар Кейси: За израстването на душата

Едгар Кейси: За израстването на душата

Кевин Тодеши

17.95 лв.
Как да се развиваме балансирано? + Личен духовен съветник

Как да се развиваме балансирано? + Личен духовен съветник

Румен Кръстев

17.00 лв.
Спя. Ти си това, което правиш!

Спя. Ти си това, което правиш!

Дойчин Кършовски

25.00 лв.
Сигурният път към успеха. Вашият пътеводител към успеха
-10%

Сигурният път към успеха. Вашият пътеводител към успеха

Том Хопкинс

12.60 лв.

Други книги от Джон Кехоу

Коментари за "Квантовият воин"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах