Абонамент за бюлетин
И ти можеш, момиче!

И ти можеш, момиче!

ISBN: 9786197507836
Издател: Ecrier
Издадена: 2024
Брой страници: 368
Корица: Мекa
Език: Български
Корична цена: 28.88 лв.
Цена: 28.88 лв.
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Българска литература, Биографична литература
Здравей, Момиче!

В ръцете си държиш историята на моя живот. Пътят, който изминах. Трудностите, които преодолях. Болката и радостта, които изживях. Промяната е нещо хубаво, ако я искаш и се бориш всеки ден за нея. Научих много уроци, сред които...

Няма как човек да постигне нещо, ако няма дисциплина, постоянство и не се бори докрай. Когато имаме цел и я следваме, то тогава ние сме свободни и не робуваме на страховете си. Животът трябва да се живее, да се опитват нови неща, човек трябва да опознава себе си ежедневно. Трябва да опита и открие нещата, които го правят щастлив и не е страшно, ако прави грешки, докато опитва новостите. Всяка грешка носи ценен урок.

Човек, който се обича, очаква единствено и само от себе си, не очаква от другите да го харесат. Той знае стойността си, независимо как изглежда и как живее. Човек, който се обича, прекарва времето с хора, които го ценят. Човек, който обича себе си, не играе игри, за да се хареса, не се преструва на такъв, какъвто не е. Човек, който обича себе си, не се страхува да покаже собствения си стил. Човек, който обича себе си, не се влияе от чуждото мнение, защото знае, че чуждото мнение е изградено от чужда ценностна система и житейски опит. Човек, който се обича, следва пътя, мечтите и целите си. Човек, който се обича, цени времето си, личността си и не се раздава лековато на всеки срещнат.

Продължавам по моя път и вярвам, че наученото от мен ще ти бъде от полза, ако търсиш и искаш промяна в живота си. Всяка споделена история ни учи на нещо и е безценен дар по пътя на израстването. И ти можеш, момиче! е моят дар за теб.

Зара Атанасова

И ти можеш, момиче! е безценна книга в помощ на всяка жена, която изпитва желание и нужда от промяна в живота си. Чувствате се неуверени, недооценени, пренебрегвани или недоволни? Казвали ли сте си поне веднъж: "Защо все на мен ми се случва това или онова?" Искате промяна, искате я! Но не знаете откъде да започнете и как? Първата стъпка е да разтворите тази книга... Въпреки, че е насочена предимно към жени, книгата е ръководство за всеки, който се чувства в безизходица и ще му помогне да преодолее страховете и нагласата. Няма невъзможни неща. Споделеното от Зара Атанасова в И ти можеш, момиче! го доказва категорично.

Книги, подобни на "И ти можеш, момиче!"

Дълг и чест. Дора Габе
-10%

Дълг и чест. Дора Габе

Женя Андреева

18.00 лв.
Балерината

Балерината

Гергана Михайлова

30.00 лв.
Смъртта на Бялата лисица
-10%

Смъртта на Бялата лисица

Анна Заркова

21.60 лв.
Ваклуш - албум

Ваклуш - албум

Ваклуш Толев

70.00 лв.
Едно знаме повече
-10%

Едно знаме повече

Лазар Лазаров

10.80 лв.

Други книги от Зара Атанасова

Коментари за "И ти можеш, момиче!"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах