Абонамент за бюлетин
И заживели щастливо

И заживели щастливо

ISBN: 9786197318449
Издател: Алгафари
Издадена: 2022
Брой страници: 814
Корица: Мекa
Език: Български
Размери: 14.00x21.00
Корична цена: 40.00 лв.
Цена: 40.00 лв.
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Философия, психология, етика, Психология и психоанализа, Познай себе си
„И заживели щастливо“ е книга за личната отговорност! Щастието не се продава на килограм, нито подарява. Приказните герои преминават изпитания, за да заживеят щастливо. А заживееш ли щастливо, минаваш успешно през изпитанията. Като яйцето и кокошката са трудностите и щастието.

Как да изградим щастливи партньорски отношения и как днес Човекът изобщо да се преживява по-щастлив – за това става дума в тази книга.

Разбира се, че става дума и за Любовта, която ни прави щастливи. Но се замисли, читателю, дали не ти е по-лесно да не обичаш, отколкото да обичаш. Особено себе си.

Десетилетният ми опит, прочетените книги, народната мъдрост доказват, че за да си щастлив, трябва да си цял, отвъд полярностите мъжко – женско, силно – слабо… Щастието е във всякаквостта. И приемането й! Това е основният смисъл на психотерапията. Щеше ли да я има психотерапията, ако не беше възможно превръщането на нещастието в щастие?

В приказката-живот Героят има точно толкова сили, колкото смята, че заслужава да е щастлив. Ти колко смяташ, че заслужаваш, читателю? Щом държиш в момента тази книга в ръце, означава, че вярваш в заслуженото щастие. Приятно четене на подсказките, маркиращи Пътя на щастието. То не е цел. Път е. Книгата ще ти помогне да вървиш по него и да проправиш път и на идващите след теб.

„И заживели щастливо“ – така свършват приказките. Ако още не си заживял щастливо, читателю, значи не е свършила приказката ти! А може би тепърва започва? Приятно четене, а след това и приятно писане на собствената приказка с щастлив край!

Не отлагай! Дванайсет без пет е!

Книги, подобни на "И заживели щастливо"

Тихоспирка

Тихоспирка

Мадлен Алгафари

25.00 лв.
Поправителен за родители

Поправителен за родители

Мадлен Алгафари

35.00 лв.
Пътят на сърцето

Пътят на сърцето

Мадлен Алгафари

20.00 лв.
Приказки за пораснали деца

Приказки за пораснали деца

Мадлен Алгафари

35.00 лв.
Вяра имам
-5%

Вяра имам

Мадлен Алгафари

19.00 лв.

Други книги от Мадлен Алгафари

Коментари за "И заживели щастливо"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах