Абонамент за бюлетин
Истината за рекламата
-10%

Истината за рекламата

ISBN: 9789549696790
Издател: AMG Publishing
Издадена: 2016
Брой страници: 360
Корица: Мекa
Език: Български
Размери: 14.50x21.00
Корична цена: 14.95 лв.
Цена: 13.46 лв.
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Художествена литература, Преводна литература, Проза
Остроумно и иронично послание за рекламната индустрия и корпоративната култура… Чиста, съчувствена история за сложните семейни връзки и възможността за ново начало.
The Washington Post

Финбар Долан е копирайтър в голяма рекламна агенция. Точно преди Коледа той е принуден да отложи планирана ваканция и заедно с колегите си да се посвети изцяло на работата си. Какво може да се обърка? В рекламата на памперси – всичко! За екипа осъществяването на проекта „Гушливко“ се оказва трудна и изпълнена с комични ситуации задача.

В забавния разказ обаче се преплитат проблеми от ежеднежието на съвременния човек. Чрез абсурдите на рекламната индустрия Фин търси отговора на въпроса каква е истината за хората в информационното общество и къде се крие тя.
Почти на 40 и отменил сватбата си наскоро, главният герой осъзнава, че животът му е една голяма каша. Той се чувства самотен и изгубен в забързания свят. Дълбоко заровени спомени от детството изплуват в съзнанието му, след като разбира, че баща му е в болница. Сега децата от семейство Долан, отдавна пораснали и изгубили връзка помежду си, отново трябва да се срещнат. Дали обаче Фин е готов да приеме истината за миналото си и да опита да промени живота си?

„Истината за рекламата“ е разказ за нещата, които пропускаме, докато преследваме мечтите си. Това е една забавна, искрена и трогателна история за абсурдите в рекламния бизнес, силата на любовта и значението на семейството.

Рамкиран около изненадващо сладка романтика и сблъсък с болезнената история на Фин и семейството му, този роман е приятно съчетание на лекота и сърдечност.
The New York Times

------------------------

Джон Кени е работил като копирайтър в Ню Йорк в продължение на 17 години. „Истината за рекламата“ е дебютният му роман, вдъхновен от богатия му опит в рекламния бранш. Писал е и за списание „Ню Йоркър“ от 1999 година. Някои от материалите му са публикувани в хумористичния сборник на „Ню Йоркър“ „Disquiet, Please!“. Сега живее в Бруклин, Ню Йорк.

Книги, подобни на "Истината за рекламата"

Семейни жени

Семейни жени

Кристина Кампос

19.95 лв.
Изумление и трепет

Изумление и трепет

Амели Нотомб

16.00 лв.
Хигиена на убиеца

Хигиена на убиеца

Амели Нотомб

18.00 лв.
Къщата с вратите. Роман за Съмърсет Моъм

Къщата с вратите. Роман за Съмърсет Моъм

Тан Туан Ен

21.90 лв.
Спасителят

Спасителят

Никълъс Спаркс

19.99 лв.

Допълнителни материали Други книги от Джон Кени

Коментари за "Истината за рекламата"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах