Абонамент за бюлетин
Индиго децата на България
-10%

Индиго децата на България

ISBN: 9789548457026
Издател: Стандарт
Издадена: 2010
Брой страници: 140
Корица: Мекa
Език: Български
Размери: 14.40x20.40
Корична цена: 10.00 лв.
Цена: 9.00 лв.
ИзчерпанаИзчерпана
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Езотерика и теософия
Децата индиго са най-голямата загадка на нашето време. Никой до днес не е успял да отговори на въпросите категорично: Откъде се взеха? Каква е тяхната мисия? Кой ги изпраща на Земята? Защо новото поколение страда от болести, пред които медицината е безсилна, - аутизъм, хиперактивност, дефицит на внимание? Идва ли нов световен ред и как България ще се впише в него? Отговор на тези и още много енигми, които ни заобикалят, откри ясновидецът Божидар Караджов.

Пророк номер 1 в Източна Европа е един от най-успешните магове на нашето време. Освен да вижда оста на времето феноменът умее да структурира вода и пясък и като с вълшебна пръчка да чисти негативната енергия от аурата на хората. Именно покрай здравословните проблеми на новото поколение Караджов фокусира третото си око и успява да докаже съществуването на децата индиго. Неговото приключение тръгва преди около 10 години. Започва от болното момче, говорещо с архангели, минава през Атлантида и 6-годишния оракул на Стара Загора и стига до момичетата, които нощем ходят в Древен Египет и Ледената епоха. Не, драги читателю, това не е поредната манипулация ала Дан Браун. Всичко това се случва в нашата страна!
"Индиго децата на България" съдържа части от дневника на един ясновидец, в който са описани потресаващи случаи за феноменални българчета. С енергизиран пясък Караджов успява да регулира енергетиката на новата раса. Но това само не е достатъчно. В търсене на лек той се пренася много напред, до 2080 година, във времето на "мърморещите телепати". Това става в няколко вълнуващи ченълинг пътешествия - свързване на човешкото съзнание с вселенския Абсолют. Дотам са "летели" само най-големите - Нострадамус, Ванга, Едгар Кейси. В няколко сеанса на дълбок транс Караджов успя да разкодира безценна информация за новата Шеста раса, която е от значение за цялото човечество. Тази книга е и за всички, търсещи извора на живота, както и за онези необременени души, които по-скоро от забавление ще разлистят само тестовете накрая, за да проверят дали те или техните деца не са индиго. На всички обаче авторът предлага една игра. Да заснемат в паметта си света около тях, такъв, какъвто го виждат днес. След не повече от 10 години да щракнат още едно (мо)ментално фото, а после да го наложат върху старото. Й тогава да проверим, дали пък революционните разкрития, конспиративните теории и фантастичните предсказания тук случайно не са се материализирали и са станали част от нашата реалност!

Книги, подобни на "Индиго децата на България"

Родова карма: Изчистване на стари родови програми, блокажи и негативи в рода

Родова карма: Изчистване на стари родови програми, блокажи и негативи в рода

32.00 лв.
Финото тяло. Енциклопедия на енергийната анатомия
-10%

Финото тяло. Енциклопедия на енергийната анатомия

Синди Дейл

72.00 лв.
Магия с връв и възли
-10%

Магия с връв и възли

Бранди Уилямс

19.80 лв.
Предстоящото велико пробуждане
-10%

Предстоящото велико пробуждане

Боб Фрисъл

17.99 лв.
Езотериката на бъдещето
-5%

Езотериката на бъдещето

Брад Олсън

42.75 лв.

Други книги от Божидар Караджов

Коментари за "Индиго децата на България"
В - 23/10/2010
Интересно как за да се изтъкне един "автор", тряба да заплюе друг...

Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах