Абонамент за бюлетин
Излекувай взаимоотношенията си

Излекувай взаимоотношенията си

ISBN: 9786197308082
Издадена: 2022
Брой страници: 334
Корица: Мекa
Език: Български
Корична цена: 26.00 лв.
Цена: 26.00 лв.
ИзчерпанаИзчерпана
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Философия, психология, етика, Психология и психоанализа, Познай себе си
Нов метод за усъвършенстване на уменията за създаване и поддържане на партньорски връзки през призмата на семейните констелации.

„Излекувай взаимоотношенията си“ е учебник за всички, които искат да получат яснота относно динамиката на партньорските отношения, да открият ценни прозрения за личните си взаимоотношения и за работата си с двойки и които търсят по-голям поток на любов в семейството и връзките си. Книгата е ценно помагало за психолози, социални работници, медицински лица, за учители, лечители и коуч професионалисти, които искат да разберат в по-голяма дълбочина метода семейни констелации и диапазона на приложението му в терапевтичната работа в индивидуален и групов формат.

Книгата е настолна и за вече обучени фасилитатори, които желаят да получат по-голяма увереност за начините, по които да предлагат насока за своите клиенти, да създават пространство за лечение и свързване, за повече любов.

С много търпение, разбиране и духовна мъдрост, Индра Торстен Прейс ни отвежда до корените на повечето проблеми във взаимоотношенията. Позовавайки се на обширния си опит като фасилитатор на семейни и партньорски констелации, той представя причините една връзка да излезе извън баланс и начините да я излекуваме.

Поради сляпата ни любов към предците, несъзнателно възприемаме поведенчески модели, нагласи и вярвания от тях, които често имат огромно въздействие върху партньорските ни взаимоотношения.

Устойчива промяна може да настъпи, само ако станем осъзнати за тези лоялности и се освободим от разрушителните наследства. Интегрирането на мъдростта, събрана в тази книга, ще ви даде силата да излекувате себе си и своите взаимоотношения.

Книги, подобни на "Излекувай взаимоотношенията си"

Може и да греша
-10%

Може и да греша

Бьорн Натико Линдеблад

16.20 лв.
Скрита дарба
-10%

Скрита дарба

Полина Помплиано

17.91 лв.
Стани каквото си
-5%

Стани каквото си

Алън Уотс

17.10 лв.
Как да живеем в ерата на тревожността
-10%

Как да живеем в ерата на тревожността

Франк Талис

23.40 лв.
Капанът на перфекционизма
-5%

Капанът на перфекционизма

Томас Къран

20.81 лв.

Други книги от Индра Торстен Прейс

Коментари за "Излекувай взаимоотношенията си"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах