Абонамент за бюлетин
Играч втори, бъди готов

Играч втори, бъди готов

ISBN: 9789547833500
Издател: Intense
Издадена: 2022
Брой страници: 284
Корица: Мекa
Език: Български
Размери: 14.00x21.00
Корична цена: 23.00 лв.
Цена: 23.00 лв.
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Художествена литература, Преводна литература, Фантастика, фентъзи
Неочакван куест. Два свята в опасност. Готови ли сте?

Броени дни след като печели състезанието на създателя на ОАЗИС Джеймс Холидей, Уейд Уотс прави откритие, което променя всичко. Скрито в един от трезорите на Холидей лежи технологично чудо, което отново ще промени света и ще направи ОАЗИС хиляди пъти по-невероятна – и пристрастяваща, – отколкото Уейд си е представял, че е възможно.

С него се появява нова загадка и нов куест – последното Великденско яйце от Холидей, намекващо за загадъчна награда. А заедно с него и един неочакван, невъзможно силен и опасен нов враг, готов да избие милиони, за да постигне онова, което иска. Животът на Уейд и бъдещето на ОАЗИС отново са в опасност, но този път дори съдбата на човечеството е под въпрос.

Трогателно носталгична и невъобразимо оригинална, както само Ърнест Клайн е способен да пише, „Играч втори, бъди готов“ ни повежда на ново креативно, забавно и наситено с екшън приключение през вече познатата виртуална вселена.

„Отново сме в играта... Великолепна комбинация от вълнуваща измислица и застрашителни факти.“
- The Wall Street Journal

„Много хора мислят, че Ърнест Клайн пише за бъдещето, но истината, е че той пише за сложността на света, в който живеем днес. Независимо от цвета на кожата или пола ви, тази история е за вас и за това какво са игрите в живота ви. Вече живеем в ОАЗИС и голямото предизвикателство е да се опитаме да открием колкото можем повече Великденски яйца по пътя.“
- Тревър Ноа

------------

Ърнест Клайн, #1 в класацията на бестселърите на New York Times, е писател, сценарист, баща и гийк на пълен работен ден. Автор е на романите Играч първи приготви се и Армада, и съсценарист на едноименния блокбъстър на режисьора Стивън Спилбърг. Книгите му са издадени в над петдесет държави и повече от сто седмици са били в списъците на бестселърите на New York Times. Ърнест живее в Остин, Тексас, със семейството си, пътуващ във времето „Дилорън“ и голяма колекция класически видеоигри.

Книги, подобни на "Играч втори, бъди готов"

Армада

Армада

Ърнест Клайн

23.00 лв.
Играч първи, приготви се

Играч първи, приготви се

Ърнест Клайн

24.00 лв.
BRZRKR, том 3
-10%

BRZRKR, том 3

Киану Рийвс

18.00 лв.
Нож от блянове
-10%

Нож от блянове

Робърт Джордан

25.19 лв.
Киндлинг

Киндлинг

Трейси Чи

25.00 лв.

Други книги от Ърнест Клайн

Коментари за "Играч втори, бъди готов"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах