Абонамент за бюлетин
Зодиакална ароматерапия
-5%

Зодиакална ароматерапия

Издател: Лира Принт
Издадена: 2013
Брой страници: 256
Корица: Мекa
Език: Български
Корична цена: 14.00 лв.
Цена: 13.30 лв.
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Религия и митология, Астрология и нумерология
Човечеството е извървяло дълъг път на еволюция и натрупване на познания, но днес, прекрачили в новото столетие, много от нас признават истинската ценност на астрологията – „Което е горе, то е и долу”. Разглеждаме звездното небе като огледало, отразяващо земния живот, а не като сила, която ни управлява. Целта на тази книга е да покаже как можем да се възползваме от неотдавнашните научни открития и същевременно от знанията за връзките между растенията, планетите и хората, натрупани през изминалите 4000 години. Разполагаме с привилегията да познаваме и съчетаваме традициите на Изтока и Запада, или да бъдем с „източно тяло и западен ум” – възможност да живеем и да си помогнем с алтернативни и природосъобразни практики.

Предметът на тази книга, обаче, не е медицинската астрология, макар и ценността на този клон от астрологията да е безспорен от векове – тук целта е да се обясни на по-простичък език какво представляват астрологията и ароматерапията, как са били свързвани от древни времена и с какви етерични масла и техники за приложението им можем да помогнем на себе си и хората около нас.

На ясен и разбираем език са представени основните принципи на астрологията: слънчеви знаци, планети, домове, домови системи, аспекти, цикли на живота, като умело са въведени асоциациите между знаците, планетите и растенията и съответните им етерични масла. Книгата съдържа препоръки и начини за съчераване и комбиниране на етерични масла, както и основните правила и предписания на ароматерапията, заедно с рецепти за смесване на масла, подходящи за различните начини на употреба според слънчевия знак.

Ароматерапията е ценно холистично средство за лечение, за подобряване на психологическата нагласа и физическия тонус, за подмладяване и поддръжка на кожата. Съчетана с астрологията, тя може да подсили и подпомогне всеки човек според рождените му дадености – силните и по-слаби страни, отразени в наталната карта.

Книги, подобни на "Зодиакална ароматерапия"

Планетите в критични градуси
-5%

Планетите в критични градуси

Галина Волжина

12.35 лв.
Открий за какво си създаден. Хюман дизайн за начинаещи

Открий за какво си създаден. Хюман дизайн за начинаещи

32.00 лв.
Тайният език на рожденните дати в нумерологията

Тайният език на рожденните дати в нумерологията

29.90 лв.
Мистериите на Луната
-10%

Мистериите на Луната

Ясмин Боланд

19.80 лв.
Записките на един астролог
-5%

Записките на един астролог

Михаил Левин

25.65 лв.

Други книги от Мелинда Грей

Коментари за "Зодиакална ароматерапия"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах