Абонамент за бюлетин
Здрач
-5%

Здрач

ISBN: 9789542703099
Издател: Егмонт
Издадена: 2009
Брой страници: 512
Корица: Мекa
Език: Български
Размери: 13.00x20.00
Корична цена: 14.90 лв.
Цена: 14.16 лв.
ИзчерпанаИзчерпана
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Художествена литература, Преводна литература, Проза
"Здрач" е историята на една невъзможна любов. История, изпълнена с много приключения и опасности. История за приятелство. История за игра на живот и смърт.
Бела Суон винаги е била различна и никога от популярните. Но когато се премества във Форкс, нещата се променят. Тя се превръща в център на вниманието, а нейното е привлечено от мистериозния и нечовешки красив Едуард Кълън и неговото семейство. Едуард обаче пази страшна тайна, а разкриването й ще доведе до редица опасности, битка на живот и смърт, нови приятелства и една невероятно силна, изпепеляваща любов.

Книги, подобни на "Здрач"

Новолуние 2
-5%

Новолуние 2

Стефани Майър

18.91 лв.
Зазоряване 4
-5%

Зазоряване 4

Стефани Майър

23.66 лв.
Лека нощ, Джун

Лека нощ, Джун

Сара Джио

19.95 лв.
Къщата на глада

Къщата на глада

Алексис Хендерсън

18.00 лв.
Другата Болейн
-5%

Другата Болейн

Филипа Грегъри

31.35 лв.

Други книги от Стефани Майър

Коментари за "Здрач"
Wanda - 10/03/2010
Знае ли се вече нещо за графичния роман?

puh4e_celuv4e - 13/11/2009
Knigata e super.Pro4etoh i drugite tri 4asti: Новолуние,Затъмнение и Зазоряване.Nai-mnogo mi haresaha Здрач и Зазоряване.Savetvam vi da pro4etete vsi4ki knigi.Neveroqtni sa!!!!!!Priqtno 4etene :) :) :) :) :) :).

hrisityyy - 20/08/2009
tova e mn qka kniga zaprav pat 4ea kniga i mn mi haresa

MeryCullen - 16/07/2009
Като не ти се дават пари си ги дръпни от интернет.Мога да посоча най-малко 3 форума, в които ги има книгите, както и 5-тата книга, която представлява Здрач, но разказана през погледа на Едуард. Тя е само 12 глави, не е дописана, но все е нещо. А ако не можеш да ги намериш във форуми - има ги в замунда.нет

Анжелина-Кристел - 02/07/2009
Здрач е невероятно готин филм за една невъзможна лъбов между човешко момиче и вампир.Във Новолуние въмпирът Едуарт отсъства от филма и за това темата е лъбовта и трудностите в нея.Всичко което знам за тези книги е от интернет.Всички фенове на филма искаме да го гледаме но до тогава ще има много време и единствения начин е да четем книгите но те са ТОЛКОВА СКЪПИ!Разбирам,че това се дължи на известността на книгата,но ако искат да има купуване трябва да намалят цената и тогава много хора ще се възползват от цената и ще има много повече търсене!!!Аз съм на 11 години и жадувам да разбера подробно всичко за филма или за книгата.Моля ви намалете цената!Предварително благодаря! ;-)

MeryCullen - 17/06/2009
Чак сега видях мнението на NYA.Ами ще се повторя отново.
Трябва всички да спрете да сравнявате Twilight saga с Хари Потър серията!Няма база за сравнение!1во че и двете са на съвсем различна тематика и 2ро стилът на писане е коренно различен.Не можете да сравнявате история за силата на любовта и нейните премеждия, с история за вечната борба между доброто и злото!И се получават просто нелепи изказвания и дразги.Осъзнайте се!Просто като видя по форумите войната между Здрач фенове и Хари Потър фенове ми става лошо.По същата логика колкото Здрач е за пубери,толкова и Потър е за Пубери.Нека всеки си чете и харесва това, което си поиска.Аз лично харесвам страшно много книгите за Хари Потър,чела съм ги всичките и съм гледала всички филми.Майка ми казваше като бях по-малка,че ако продължавам да гледам постоянно филмите и си лягам с книгите, ще се превърна във фея.Но макар, че харесвам толкова много Хари,Хърмаяни,Рон и останалите, харесвам повече чувствената любовна история на Бела и Едуард!
И не бих казала че писането на Стефани МАЙЪР (се пише) не струва.Всичко е толкова изящно и подробно описано, че имам чувството че съм там,когато чета!
И отново - приятно четене на Twilight saga! \m/ PEACE

MeryCullen - 17/06/2009
Книгата е очарователна!Може би любимата ми от поредицата (заедно със Зазоряване).Влюбих се в нея още от първата глава. Прочетох книгите още преди да бъдат издадени на български по книжарниците.Успях да ги препрочета всички.Макар,че вече бях ги чела на компютъра си - нямаше как да не си купя и книгите и да прочета и тях.Здрач серията разминава всички книги, които съм чела до сега.Дразня се само на малките фешънки, които са влюбени в актьорите от филма, а не в самите герои.Препоръчвам ви я - става за всякаква възраст (по мое мнение над 16 години, защото иначе е дразнещо).
Приятно четене! :) \m/

bela - 29/05/2009
awe NYA,ti si bila mn elementarna. kak moje da kaje6,4e knigite sa zle. za teb moje i da e taka,ama puk kAkvo pravo ima6 da pi6e6 4e e chalga puberi, prednazna4eni samo za praznoglavi teen. znae6 li kolko hilyadi dyshi chetat tazi kniga samo v BG, a da ne govorim po sveta. tova, 4e ti si ot staroto pokolenie, ne zna4i 4e trqbva da obijda6 knigite koito sly4aino ne ti haresat i su6to i tehnite po4itateli. povedenieto ti ne otgovarq na godinite. tui4e nedei da obijda6 po forymite. A AZ SAMO MOGA DA TI KAJA 4E KNIGATA E ,,JESTOKA'' !!! I SI GLEDAI RABOTATA (FINGER)

ninichkka - 29/05/2009
nqkoi imali predstava koga 6te izlqzat 4-tata i 5-tata kniga v bg ???

meli_bonbona - 14/05/2009
super kniga napravo nqmam dumi!Eduart i Bela sa neveroqtni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

стр. 1 от 8
1 2 3 4 5 6 7 8
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах