Абонамент за бюлетин
Защо Бог се смее?
-10%

Защо Бог се смее?

Издател: Кибеа
Издадена: 2010
Брой страници: 176
Корица: Мекa
Език: Български
Корична цена: 4.00 лв.
Цена: 3.60 лв.
ИзчерпанаИзчерпана
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Философия, психология, етика, Философски науки
„Защо Бог се смее?“ е дълбока и в същото време весела притча за връзката между духовното съзнание, оптимизма и хумора. Тя разказва историята на преуспелия комедиант Мики Фелоус и неговия духовен водач Франциско, който му помага да изследва как да преодолее страха, егоцентризма и пристрастяването (трите основни препятствия пред радостта). Той открива начин да се изпълни с повече оптимизъм. В края на книгата се описва как човек може да преодолее тези три препятствия в собствения си живот, за да отвори вратата към истинската радост и щастие. Историята на Мики ни предлага да осъзнаем поне десет причини да сме оптимисти – дори и в свят, пълен с предизвикателства.

Пълна с хумор и практични съвети, „Защо Бог се смее?“ ни показва, че винаги има основания да сме благодарни, че препятствията са просто скрити възможности, както и че всяка възможност носи обещание за изобилие.

Дипак Чопра извежда милиони хора на пътя на духовността. Той е автор на повече от 50 книги, преведени на над 35 езика, като много от творбите му фигурират в листите с бестселъри на в. „Ню Йорк Таймс“. Сред книгите му се открояват „Квантово лечение: Изследване на границите на медицината“, „Как да познаем Бога“, „Съвършеното здраве“, „Сила, свобода и благодат“ и др.

Автор е и на повече от 100 аудио- и видеокасети и няколко телевизионни сериала. Провежда курсове и чете лекции по целия свят. В своята радиопрограма, излъчвана всяка седмица, д-р Чопра фокусира вниманието върху теми като успеха, любовта, сексуалността и партньорството, здравето и духовността. През 1999 г. сп. „Тайм“ обявява Дипак Чопра за един от стоте най-известни представители на ХХ век, описвайки го като „поет – пророк на алтернативната медицина“. Д-р Чопра е основател и президент на Алианса за ново човечество. От десетилетия той е високо ценен автор, книгите му са били във всички списъци на бестселъри в Америка и от тях са продадени милиони екземпляри.

Книги, подобни на "Защо Бог се смее?"

Силата на ненасилието
-10%

Силата на ненасилието

Джудит Бътлър

22.50 лв.
Три лекции върху Хайдегер
-5%

Три лекции върху Хайдегер

Дарин Тенев

21.85 лв.
Малка книга за философията
-5%

Малка книга за философията

Рейчъл Поултън

14.25 лв.
Малка книга за философията - твърда корица
-5%

Малка книга за философията - твърда корица

Рейчъл Поултън

17.10 лв.
Философия For Dummies
-5%

Философия For Dummies

Д-р Том Морис

27.55 лв.

Други книги от Дипак Чопра

Коментари за "Защо Бог се смее?"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах