Абонамент за бюлетин
Започва се! Ще създадем един нов свят!
-5%

Започва се! Ще създадем един нов свят!

ISBN: 9789542902003
Издател: Дилок
Издадена: 2023
Брой страници: 344
Корица: Мекa
Език: Български
Размери: 14.50x21.00
Корична цена: 28.00 лв.
Цена: 26.60 лв.
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: История, Тайни и загадки
Ние сме тези, които винаги сме очаквали!

Всичко в нас и около нас се променя, няма значение дали го искаме, или не. Енергиите във Вселената трайно се променят, което видимо влияе на Земята, климата и човешкото поведение. Все повече хора разбират, че нашите модерни общества и стопански системи са достигнали тавана на своята естествена издръжливост. Старите структури са разклатени. На много места има демонстрации, въстания и граждански войни. Възникват все повече организации, които се стремят да отстранят икономическите и политически грешки, а самата политика напълно се е отдалечила от хората и техните потребности.

Обаче какво може да направи отделният индивид, за да остане в този толкова бързо променящ се свят? Не са ли властниците и техните контролиращи структури прекалено силни и неразрушими?

На Михаел Морис задават подобни въпроси онези читатели, които са прочели неговия политически бестселър Неща, които не би трябвало да знаете! В него авторът описва как няколкостотин могъщи фамилии са си присвоили ресурсите на планетата през последните двеста години и направляват световните съдбини с помощта на стопански и икономически структури.

В настоящата книга той разглежда възможностите на човечеството да се измъкне от блатото и посочва практически начини за разумно подобряване на собственото здраве, благосъстояние и самоусъвършенстване. Едновременно с това, Михаел Морис търси алтернативи в областта на стопанството, финансите и образованието – защото всяка революция се заражда в духа. Той засяга духовните аспекти на живота, за да ни разясни как сме изпаднали в това състояние и какви са шансовете ни да се спасим. Вече възникват нови течения в медицината, икономиката, паричното и образователното дело, налице са нови форма на свободна и безгранична енергия, които могат за променят живота на Земята. Всичко това не е утопия, а реалност! Тези новости не могат да се проследят в масмедиите, но са събрани и обобщени в неповторима и всеобхватна картина на случващите се промени от Михаел Морис.

Ние сме определени да бъдем свидетели на тази духовна революция и всеки от нас може да даде своя малък, но забележителен принос. Готови ли сте?

Книги, подобни на "Започва се! Ще създадем един нов свят!"

Война е! Супербогатите против останалия свят
-5%

Война е! Супербогатите против останалия свят

Михаел Морис

26.60 лв.
Новият световен ред
-5%

Новият световен ред

Хърбърт Уелс

13.30 лв.
Пробуждането
-10%

Пробуждането

Стойчо Керев

22.50 лв.
Порталът към мистериозния свят

Порталът към мистериозния свят

Колектив

32.00 лв.
Ванга. Неизвестното. Пророчества, рецепти, гадания, спомени
-10%

Ванга. Неизвестното. Пророчества, рецепти, гадания, спомени

10.80 лв.

Други книги от Михаел Морис

Коментари за "Започва се! Ще създадем един нов свят!"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах