Абонамент за бюлетин
Зазоряване 4
-5%

Зазоряване 4

ISBN: 9789542703525
Издател: Егмонт
Издадена: 2020
Брой страници: 768
Корица: Твърда
Език: Български
Националност: Американска
Размери: 13.00x20.00
Тегло: 0.695
Корична цена: 24.90 лв.
Цена: 23.66 лв.
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Художествена литература, Преводна литература, Проза, Фантастика, фентъзи
"Зазоряване" е четвъртият и последен роман от поредицата за необичайната любов между вампир и смъртно момиче. Поредица, родила се от сън, която преобръща клишетата за вампирите и придава смисъл на всички клишета за любовта. Защото в света на Стефани Майър вампирите са способни да обичат така, както може да обича само човек; а хората - пак заради любовта, са готови да изоставят и най-важното от човешката си същност - самия живот.
Още по-напрегната и по-емоционална от първите три романа, последната книга безспорно е най-чаканото заглавие от сагата.
"Зазоряване" предлага нови гледни точки, неочаквани обрати и неподозирани разкрития. Разтърсващ край на една история за безкрайната любов.

***
– Не се страхувай – прошепнах. – Ние си принадлежим.
Истината на собствените ми думи внезапно ме зашемети. Този миг бе толкова съвършен, толкова истински, че нямаше място за съмнение.
Ръцете му се обвиха около мен, притеглиха ме към него. Лято и Зима. Имах чувството, че всяко нервно окончание в тялото ми е оголена жица.
– Завинаги – съгласи се той и нежно ме придърпа към дълбокото.

Книги, подобни на "Зазоряване 4"

Новолуние 2
-5%

Новолуние 2

Стефани Майър

18.91 лв.

Други книги от Стефани Майър

Коментари за "Зазоряване 4"
sironojka - 16/07/2009
наистина са предвидими .. пък и можеше малко повече бруталия, ама и така бива :D
аз съм я чела на английски - по-въздействаща е, поне лично за мен ;)
наистина доста ... бих казала обикновен край, но мисля че точно от тези книги не съм очаквала нещо друго.
иначе са хубави, когато човек е на такава вълна; прочетох ги, харесаха ми, но има книги, които са много ПО ...
новата визия на вампирите ми допадна- нещо по-различно, по-свежо лично за мен ;)
любима глава - 18-та - раждането (THERE ARE NO WORDS FOR THIS) - много силно е описана, направо настръхнах.
от книгите научих някои неща ... убедена съм че не всички фенове гледат зряло на тях, което е жалко ... мотивът за саможертвата на Бела в името на детето от човека, когото обича - това е нещо, което и аз бих сторила, така че според мен има и житейски послания, които наистина си сруват.
Не мога да кажа, че Майер е велика писателка, но книгите от поредицата Twilight ми харесаха :)

пс: стига сте се заяждали :D

Цвете - 16/07/2009
Много харесвам поредицата, вече съм прочела и четирите книги, но "Зазоряване" не ми е фаворита от тях. Краят е предвидим и историята с детето ми беше прекалена, въпреки, че има отворен край и може да се пише още за живота им нататък.

blue monday - 15/07/2009
Naistina knigata e dosta predvidima,osobeno v knaq,no naistina mnogo mi haresa.

артемис - 15/07/2009
като чета коментарите се хващам эа главата то бива комплексари ама чак толкова...като не ви харесват книгите не ги четете

хърмаяни - 15/07/2009
купих си книгата сега почвам да я чета

Claudia - 14/07/2009
DMD! :D

хърмаяни - 14/07/2009
Вие не сте добре какво се эаяждате.Поредицата е хубава с нетъпение очаквам да прочета края дано не ме раэочарова.Единственото което не ми харесва в книгите че са малко предвидими раэбираш какво ще се случи преди да се е случило,с което се губи напрежението.Дано само краят да не е и эа живели щастливо във вечноста ,эащото ще стане малко блуткаво.

realtimeon - 14/07/2009
bla bla bla Claudia pe4ena si! i ne az, a ti si bitch :D Aide stiga tolkova izlagacia. Ne go priemai tolkova navutre:D A otnosno knigite na men li4no mi haresvat i gi preporu4vam na vsi4ki, koito imat vazmojnost da gi 4etat prez lqtoto:)
Peace Claudia Peace :D :D :D

marie - 14/07/2009
Не мисля, че Claudia започна да се заяжда...

mim4ety - 14/07/2009
Claudia, уважавам мнението ти относно книгата, но не мисля че е уместно да се заяждаш с феновете. Всеки е различен и всеки има собствено мнение. Разбирам, че не може всички да харесват едно и също нещо. Уважавам правото на глас на всеки, но да тръгнеш да се заяждаш - безпредметно е. Аз лично много харесвам поредицата "Здрач" - нещо повече любима ми е. Съгласна съм, че не е някакво особено литературно произведение, но е приятно и леко за четене и не виждам нищо лошо в това, че е харесвана от много хора. Безпокоя се не толкова от това, че народа затъпява, а от това как почнахме да се заяждаме и за най-малкото нещо. Какво мислиш, че ще постигнеш? Извинявай, ако съм те обидила по някакъв начин, не съм целяла това. Приеми го просто като приятелски съвет.
realtimeon, като фен аз разбирам защо се ядосваш, но не мислиш ли, че е по-добре да поддържаме приятелски тон. Чрез заяждане нищо не се постига. Трябва да уважаваме мнението на хората, защото всеки има собствени предпочитания.

стр. 3 от 5
1 2 3 4 5
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах