Абонамент за бюлетин
Зазоряване 4
-5%

Зазоряване 4

ISBN: 9789542703525
Издател: Егмонт
Издадена: 2020
Брой страници: 768
Корица: Твърда
Език: Български
Националност: Американска
Размери: 13.00x20.00
Тегло: 0.695
Корична цена: 24.90 лв.
Цена: 23.66 лв.
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Художествена литература, Преводна литература, Проза, Фантастика, фентъзи
"Зазоряване" е четвъртият и последен роман от поредицата за необичайната любов между вампир и смъртно момиче. Поредица, родила се от сън, която преобръща клишетата за вампирите и придава смисъл на всички клишета за любовта. Защото в света на Стефани Майър вампирите са способни да обичат така, както може да обича само човек; а хората - пак заради любовта, са готови да изоставят и най-важното от човешката си същност - самия живот.
Още по-напрегната и по-емоционална от първите три романа, последната книга безспорно е най-чаканото заглавие от сагата.
"Зазоряване" предлага нови гледни точки, неочаквани обрати и неподозирани разкрития. Разтърсващ край на една история за безкрайната любов.

***
– Не се страхувай – прошепнах. – Ние си принадлежим.
Истината на собствените ми думи внезапно ме зашемети. Този миг бе толкова съвършен, толкова истински, че нямаше място за съмнение.
Ръцете му се обвиха около мен, притеглиха ме към него. Лято и Зима. Имах чувството, че всяко нервно окончание в тялото ми е оголена жица.
– Завинаги – съгласи се той и нежно ме придърпа към дълбокото.

Книги, подобни на "Зазоряване 4"

Новолуние 2
-5%

Новолуние 2

Стефани Майър

18.91 лв.

Други книги от Стефани Майър

Коментари за "Зазоряване 4"
Raven - 03/10/2009
Какво сте се филмирали за бога? Вампирите не можели да имат деца, биологични закони, дрън-дрън та прас... Кога последно видяхте вампир, че да го питате така ли е или не? Също така ми е омръзнало разни болни фенове да слагат Хари Потър и Здрач в едно изречение. Ами ок, харесвата магическата поредица повече дайте да изгорим всички останали книги... Не мога да разбера какво толкова ви е яд на Здрач? Аз пък харесвам двете поредици и видите ли не ги сравнявам, защото са коренно различни. Бела била забременяла от мъртвец, ами ок, Хърмаяни забременя от Рон, който може да убива хора с дървена пръчка. Да ги таковам и научните закони. :D Просто спрете с това глупаво състезание ХП/Здрач.

mimi - 26/09/2009
Ot 4etirite knigi,tazi nai ne mi haresa.Ne6to ne e doizpipana.Tova bebe ne se vpisva to4no-spored men!

Marina - 26/09/2009
Ne sa lo6i knigite!Kato za deca-stavat.Tazi istoriq s bebeto ne mi haresva.Ne6to ne e izmisleno kakto trqbva.O4akvah poslednata kniga da e nai-interesna,a se okaza obratnoto.

хърмаяни - 09/09/2009
за какви лоши полания говорите ?Това с бебето найстина беше иэлишно а эа сравняването на Эдрач с Хари Потър вече ми омръэна .Хари Потър е много по смислена има установени правила не е като Эдрач където Бела эабременя от умрял .Това като го прочетох и на право ми стана смешно .Аэ не исках Бела да става вампир макар обстоятелствата да го налагаха.

Ива - 08/09/2009
Зазоряване... От четирите книги, тази е най-лошата, а това казва много. Нарушава едно от най-важните правила при писането на книги - когато си поставил някакви правила в своя свят, не можеш да ги нарушаваш. "Вампирите не могат да раждат бебета, но човешка жена може да роди бебе от вампир"... Няма никакъв смисъл. Вампирите не правят сперма /телата им не се променят, нали така беше?/, значи всякаква сперма, която имат в телата си е човешка. Т.е. тяхното дете би трябвало да е напълно човек... Ако игнорираме стотиците биологични закони, които ни казват, че това бебе изобщо не би трябвало да съществува. Така или иначе, тези книги имат прекалено много лоши послания, за да се славят като "Новият Хари Потър" /не че има място за сравнение между двете, де/. И, преди някой да попита "ако не те кефи защо я четеш, а?", аз отговарям така - за да мога да обоснова какво не харесвам. Прекалено много хора има, които смятат, че това е най-великата книга, които се опитват да наложат това свое мнение върху другите... Аз просто чета, за да имам повече аргументи срещу тях :)

Danytka - 31/07/2009
Вижте момичета, не се карайте и не се обиждайте.Края наистина е очакван, но какво пък животът е толкова напрегнат и жесток, че добре, че са книгите и филмите за да има щастлив край историята. Това е любовен роман за бога а не военен.Не може да се каже,че Стефани Майър е посредствена писателка напротив, човек който има световно признание от всички въздрасти е доста добър писател и само това, че толкова народ прочете книгите, гледа филма "Здрач" и очаква другите части е достатъчно показателно. Но в българия е така трябва да плюем и роптаем по успелите хора защото не ние сме на тяхно място :).Аз лично харесвам поредицата прочетох я на един дъх а това въобще не е моят предпочитан жанр. Затова милички, да живеем в свободна страна но не можем да се отървем от желанието да налагаме мнението си. На който не му харесва да не я чете, колкото до това дали сме "овце" ние които я харесваме Claudia аз съм с две висши образования и не мисля, че имам разума на чифтокопитно :).

Mi6eto - 26/07/2009
Книгата като цяло е добра-динамична,с щастлив край и т.н,но честно,не ви ли издразни накрая,когато трябваше да има страхотна битка,а нищо не се случи.Голяма подготовка,голямо нещо и в крайна сметка за нишо.Само това ме подразни в книгата.

... - 20/07/2009
За бога, никой няма да ми казва какво да чета и да ме обижда за това с "овца" и т.н. Живея в демокрация, има свобода на словото и печата. Мога да харесвам каквито си искам книги. Ако някой има нужда да се заяжда с хора по интернет за да избива комплекси да ходи на терапия! Здрач поредицата е страхотна. Факт има велики книги и Здрач, Новолуние, Затъмнение и Зазоряване може би не са такива, само времето ще покаже. За мен обаче са незабравими!

MeryCullen - 16/07/2009
Напълно, абсолютно съм съгласна с Анелия и sironojka!!! На такъв вид кавги най-много се ядосвам! 1во - да, всеки има право да изкаже мнение по даден въпрос или книга, но не и по този грозен начин. Що за изказване? Като не ми харесва нещо бих се изразила много по-различно! Това направо предизвиква феновете да заформят кавга!
Относно Книгата (ЗА КОЕТО ТРЯБВА ДА СЕ ПИШЕ): наистина за 18 глава не мога да се изразя по-точно от sironojka - THERE ARE NO WORDS FOR THIS, както и за цялата книга. А за финала - предпочитам да е "и заживяли щастливо", пред това да беше загинал някой. Но няма да споменавам конкретен момент, защото не искам да има СПАМ! Гадно е да разкажеш съдържанието на някоя книга и после някой да види. Поне на мен би ми станало неприятно. Книгата е Жестока, както и останалите от поредицата! А ако има някой, който би се изразил грозно - моля, въздържайте се и се изказвайте културно! Това би направил всеки разумен човек!
\m/

Анелия - 16/07/2009
Момичета превърнахте всичко в битка и защо? Всеки има право да си каже какво харесва и какво НЕ. realtimeon изобщо как можа да кажеш тези неща на мястото, където се коментира уж любимата ти книга. Това е все едно да си напишеш на корицата на книгата ... онзи цветущ израз, който използва. Claudia има правото да не харесва книгата. Но и двете прекалихте с грозните думи... това говори що за хора сте. Спрете се! Вие сте бъдещето на България и да ви кажа като ви слушам... това е много жалко. А колкото до поредицата, книгите на МЕН ми харесват. Прочетох ги и не съжалявам.

стр. 2 от 5
1 2 3 4 5
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах