Абонамент за бюлетин
Забравена истина
-10%

Забравена истина

ISBN: 9786191572526
Издател: Ибис
Издадена: 2018
Брой страници: 372
Корица: Мекa
Език: Български
Размери: 14.50x21.00
Корична цена: 14.90 лв.
Цена: 13.41 лв.
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Художествена литература, Преводна литература, Проза, Любовни романи
Роман за една млада жена, която изгубва паметта си, и един мъж, който знае, че единственият начин да я защити, е да стои далече от нея.

Изоставена да умре в пусто поле на провинциален Орегон, една млада жена, противно на всички очаквания, оцелява, но се събужда, без да има представа коя е, нито какво се е случило с нея. Тя си избира името Уотър заради малката скрита татуировка върху тялото ѝ – единствената нишка към миналото ѝ. Взета под крилото на Джини Фицджералд, своенравна, но с добро сърце възрастна жена, която живее във ферма за коне, Уотър бавно започва да гради своя нов живот. Ала докато се опитва да събере изплъзващите се отломки от паметта си, все повече въпроси изплуват: кой е съседът, който мълчаливо работи под капака на своята кола? Защо Джини не позволява кракът му да стъпи в имота ѝ? И защо Уотър има чувството, че го познава?

Двайсет и четири годишният Джеси Уелс не знае кога Уотър ще възвърне паметта си. За нейно добро се надява това никога да не се случи. Той е сигурен, че така тя ще е в безопасност и много по-щастлива. И тъкмо заради това трябва да стои по-далече от нея. Защото близостта му ще възкреси истината, която е по-добре да остане погребана.

Бедата е, че изглежда, водата винаги намира своя път към повърхността...

----------------

Тази книга блика от емоции и чувства. Това е история, която тече между миналото и настоящето, защото без едното другото не може да съществува. А миналото е ключово за това двамата влюбени да изживеят любовта си не веднъж, а два пъти. Не мога да опиша как се почувствах след като прочетох книгата, но да преживея това, което те героите преживяваха направи края й още по-сладък.

Читателско мнение

Книги, подобни на "Забравена истина"

Пречистваща истина
-10%

Пречистваща истина

К. А. Тъкър

14.31 лв.
Погребани тайни
-10%

Погребани тайни

К. А. Тъкър

14.31 лв.
Семейни жени

Семейни жени

Кристина Кампос

19.95 лв.
Преследването на Аделайн

Преследването на Аделайн

Х. Д. Карлтън

30.00 лв.
Порочни истории - колекция
-5%

Порочни истории - колекция

Ана Хуанг

56.05 лв.

Допълнителни материали Други книги от К. А. Тъкър

Коментари за "Забравена истина"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах