Абонамент за бюлетин
Детокс 2.0 - убиецът на мазнини

Детокс 2.0 - убиецът на мазнини

ISBN: 9786199154410
Издател: СамИздат
Издадена: 2021
Брой страници: 110
Корица: Мекa
Език: Български
Корична цена: 29.90 лв.
Цена: 29.90 лв.
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Медицина и здраве, Книги за здравето
Замисляли ли сте се как искате да изглеждате през лятото на плажа? Как искате да промените нещо в себе си, но нямате време за изморителни тренировки всеки ден? По цял ден сте в офиса или четете усърдно и не можете да тренирате, защото нямате никаква енергия след това?.. Имаме решение за вас!

Детокс 2.0 е създаден за да получите, това което желаете, бързо и без много усилия. С него ще промените изцяло здравето и формата си САМО за 15 ДНИ! Звучи нереално, нали? БЕЗ тежки тренировки и БЕЗ спазване на режим и лишения цели “90 дни”! А какви са резултатите? БЕЗ целулит, БЕЗ досадните “паласки” и БЕЗ мазнините в областта на корема и бедрата. Освен това, ще пречистите тялото си от токсини, и ще подобрите цялостното функциониране на организма.

Програмата ще ви помогне да изчистите кожата си от пъпки и акне, и ще я направи гладка и красива! Предизвикайте и надхвърлете себе си, като докажете, че можете да промените живота си, защото няма нищо по-хубаво от това да харесвате тялото си и да се чувствате комфортно във всички свои дрехи, а дори и на плажа. Отслабвайте, докато се храните вкусно и разнообразно, а не гладувайки по цял ден!

Книгата се състои от хранителен режим с вкусни рецепти, полезни съвети, информация за ВСИЧКИ продукти, които консумирате и примерна тренировъчна програма с леки, тонизиращи тялото упражнения!

Какво представлява Детокс 2.0?

Детокс 2.0 е 15-дневен хранителен режим, чрез който бързо и лесно да влезете в перфектна форма, като подобрите изцяло здравословното си състояние. Идеите на тази изцяло нова по вид хранителна програма, е да се научите как да бъдете здрави и красиви, без да се лутате от една диета на друга.

Детокс 2.0 съдържа подробно описание за всеки ден, от събуждането ви до вечерта. Вътре е описано кога и какво да консумирате, в какви количества и в най-важното – защо го правите!

Ще намерите информация за тренировките по време на пречистването на организма, етапите, през които той преминава и всичко останало, свързано с детоксикацията!

В книгата ще откриете списък с всичките 90 продукта, които съдържа хранителната програма, като са описани полезните качества на всеки един от тях, както и съдържанието им.

Книги, подобни на "Детокс 2.0 - убиецът на мазнини"

Мисия "Майка"

Мисия "Майка"

Илиян Найденов

39.00 лв.
Алманах на диетите

Алманах на диетите

М. Ройзен, М. Оз

35.00 лв.
Лечение с метода Герсон
-10%

Лечение с метода Герсон

Шарлот Герсон, Беата Бишъп

30.60 лв.
Силата на студа

Силата на студа

Ниъл О'Mърку

23.50 лв.
30 съвета да бъдем здрави и активни
-5%

30 съвета да бъдем здрави и активни

Александър Сосновски

18.91 лв.

Други книги от Илиян Найденов

Коментари за "Детокс 2.0 - убиецът на мазнини"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах