Абонамент за бюлетин
Детокс 2.0 - убиецът на мазнини

Детокс 2.0 - убиецът на мазнини

ISBN: 9786199154410
Издател: СамИздат
Издадена: 2021
Брой страници: 110
Корица: Мекa
Език: Български
Корична цена: 29.90 лв.
Цена: 29.90 лв.
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Медицина и здраве, Книги за здравето
Замисляли ли сте се как искате да изглеждате през лятото на плажа? Как искате да промените нещо в себе си, но нямате време за изморителни тренировки всеки ден? По цял ден сте в офиса или четете усърдно и не можете да тренирате, защото нямате никаква енергия след това?.. Имаме решение за вас!

Детокс 2.0 е създаден за да получите, това което желаете, бързо и без много усилия. С него ще промените изцяло здравето и формата си САМО за 15 ДНИ! Звучи нереално, нали? БЕЗ тежки тренировки и БЕЗ спазване на режим и лишения цели “90 дни”! А какви са резултатите? БЕЗ целулит, БЕЗ досадните “паласки” и БЕЗ мазнините в областта на корема и бедрата. Освен това, ще пречистите тялото си от токсини, и ще подобрите цялостното функциониране на организма.

Програмата ще ви помогне да изчистите кожата си от пъпки и акне, и ще я направи гладка и красива! Предизвикайте и надхвърлете себе си, като докажете, че можете да промените живота си, защото няма нищо по-хубаво от това да харесвате тялото си и да се чувствате комфортно във всички свои дрехи, а дори и на плажа. Отслабвайте, докато се храните вкусно и разнообразно, а не гладувайки по цял ден!

Книгата се състои от хранителен режим с вкусни рецепти, полезни съвети, информация за ВСИЧКИ продукти, които консумирате и примерна тренировъчна програма с леки, тонизиращи тялото упражнения!

Какво представлява Детокс 2.0?

Детокс 2.0 е 15-дневен хранителен режим, чрез който бързо и лесно да влезете в перфектна форма, като подобрите изцяло здравословното си състояние. Идеите на тази изцяло нова по вид хранителна програма, е да се научите как да бъдете здрави и красиви, без да се лутате от една диета на друга.

Детокс 2.0 съдържа подробно описание за всеки ден, от събуждането ви до вечерта. Вътре е описано кога и какво да консумирате, в какви количества и в най-важното – защо го правите!

Ще намерите информация за тренировките по време на пречистването на организма, етапите, през които той преминава и всичко останало, свързано с детоксикацията!

В книгата ще откриете списък с всичките 90 продукта, които съдържа хранителната програма, като са описани полезните качества на всеки един от тях, както и съдържанието им.

Книги, подобни на "Детокс 2.0 - убиецът на мазнини"

Мисия "Майка"

Мисия "Майка"

Илиян Найденов

39.00 лв.
Ям

Ям

Дойчин Кършовски

25.00 лв.
Синдром на дефицит на внимание

Синдром на дефицит на внимание

32.00 лв.
Лечителят медиум: Спасение за мозъка

Лечителят медиум: Спасение за мозъка

Антъни Уилям

24.95 лв.
Йога за лице

Йога за лице

Софи Пери

26.00 лв.

Други книги от Илиян Найденов

Коментари за "Детокс 2.0 - убиецът на мазнини"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах