Абонамент за бюлетин
Детективска агенция "Private". Вегас
-10%

Детективска агенция "Private". Вегас

ISBN: 9786191642328
Издател: Enthusiast
Издадена: 2017
Брой страници: 352
Корица: Мекa
Език: Български
Размери: 14.00x21.00
Корична цена: 16.00 лв.
Цена: 14.40 лв.
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Художествена литература, Преводна литература, Криминалета
Лас Вегас е град на контрастите: долнопробен и бляскав, бурен и потаен, той привлича всякакви хора, особено онези, които крият тайни или тъмно минало. Идеалното място за доходоносния бизнес на Лестър Олсен. Чаровникът се наслаждава на компанията на прекрасни млади дами по време на скъпи вечèри в петзвездни ресторанти и казина, където те се забавляват, а той ги учи да убиват.

Седалището на „Прайвит” – една от най-големите частни детективски компании в света, се намира в Лос Анджелис. Новата задача на нейния шеф – всеизвестния частен детектив Джак Морган – е да залови двама престъпници с дипломатически имунитет и неутолима жажда за насилие. Следите го отвеждат в Града на греха и до престъпен кръг, по-опасен от всичко, което е срещал досега. Морган трябва да залови серийни изнасилвачи, подпалвачи на коли, да разследва убийството на златотърсачки, да се изправи пред съда в защита на приятеля си, да застане очи в очи със злия си брат-близнак, докато в това време собственият му любовен живот се разпада.

Най-вълнуващият роман от поредицата „Private”, пулсиращ с опасна скорост; шокиращ съспенс, придружен с „изумително естествения разказвачески талант“ на Патерсън.

Лий Чайлд

----------------------

Джеймс Патерсън е световноизвестен американски писател. Книгите му са сред най-четените в света. Негови романи са в бестеслър листите на „Пъблишърс Уикли”. Амбицията му е да бъде „крал на бързо четящите се романи”. От 1976 г. насам той е написал над 147 книги, повечето от които влизат в класациите за най-продавани заглавия на „Ню Йорк Таймс”. Според книгата на рекордите „Гинес“, Джеймс Патерсън е написал повече бестселъри от тази класация от всеки друг автор по света. Откакто първият му роман печели наградата „Едгар” през 1977 г., книгите му са продадени в над 305 милиона екземпляра.

Джеймс Патерсън е авторът на романите за Алекс Крос, най-популярната детективска поредица за последните двайсет и пет години, както и на филмираните с голям успех „Целуни момичетата” и „Когато дойде паякът”. През 2007 г. получава международната награда за най-добър трилър „Thrillermaster” – за големия си принос за този жанр.

Освен автор на бестселъри, Джеймс Патерсън е известен и като популяризатор на четенето и книгите. Той е създател на наградата „James Patterson PageTurner Awards”, която отличава хора и групи от хора, които популяризират радостта от четенето по творчески и ефективен начин. А уебсайтът му ReadKiddoRead.com помага на възрастните да намерят онези книги, които децата със сигурност ще обикнат и ще искат да прочетат.
„Детективска агенция „Private“. Вегас“ е петата книга от поредицата за Джак Морган.

Максин Паетро е авторка на три романа и две нехудожествени книги. Работи в съавторство с Джеймс Патерсън. Живее в Ню Йорк със съпруга си.

------------------

Искам само да кажа в началото, че обожавам Джеймс Патерсън. Чета всички негови книги. Обикновено не съм съгласен с негативните рецензии, които някои негови книги получават. Но този път съм съгласен! Нямам никаква идея защо се нарича Вегас, при положение, че по-голямата част от книгата не се развива там. Това не е този Джеймс Патерсън, който обичам да чета.

Читателско мнение

Книги, подобни на "Детективска агенция "Private". Вегас "

Заподозрян №1
-10%

Заподозрян №1

Джеймс Патерсън, Максин Паетро

13.50 лв.
Убийства във Флийт Хаус

Убийства във Флийт Хаус

Лусинда Райли

19.95 лв.
Недовършена работа

Недовършена работа

Дейвид Балдачи

24.00 лв.
Крясъкът на орела
-10%

Крясъкът на орела

Карин Смирноф

22.50 лв.
Кокаинов блус
-10%

Кокаинов блус

Кери Грийнуд

15.30 лв.

Допълнителни материали Други книги от Джеймс Патерсън

Коментари за "Детективска агенция "Private". Вегас "
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах